KLUB SE ZAHVALIO VERNIM NAVIJAČIMA: Magična brojka je preskočena - najlepše godišnje doba je dočekano sa zavidnom bodovnom zalihom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.03.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krupnim koracima grabe ka mestu koje im po svim parametrima i pripada.

KLUB SE ZAHVALIO VERNIM NAVIJAČIMA: Magična brojka je preskočena - najlepše godišnje doba je dočekano sa zavidnom bodovnom zalihom!

Foto: FK Zemun

Došlo je vreme da se u Gornjoj varoši nakon pune tri sezone ponovo zaigra prvoligaški fudbal.

 

Fudbaleri Zemuna nakon 18 takmičarskih mečeva u okviru beogradske grupe srpskoligaškog fudbala nalaze se na čelnoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce Teleoptik i Zvezdaru, ekipe koje takođe ovog proleća imaju najviše ambicije.

Sastav iz Gornje varoši je prvi deo šampionata okončao bodovno izjednačen sa konkurentom sa Bulbuldera, ali su u tri prolećna duela uspeli da povećaju bodovnu prednost i pored činjenice da su uz pobede nad kumodraškim Torlakom (3:2) i Prvom Iskrom iz Bariča (3:1), iznenađujuće ostali bez dva boda u duelu sa dobonovačkom Budućnosti (2:2).

Uz zapažena ostvarenja na zelenom tepihu, Zemunci veliku pažnju poklanjaju klupskom marketingu, kao i interakciji sa navijačima putem društvenih mreža, tako da je zvanična klupska Instagram stranica uspela da prebaci magičnu brojku od 6.000 pratilaca čime su se svrstali u kategoriju najpopularnijih srpskih fudbalskih klubova.

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Zemunci u vikendu pred nama na svom terenu u Gornjoj varoši dočekuju možda i najprijatnije iznenađenje ovosezonskog takmičenja, ekipu novobeogradskog Ušća koje na startu proleća ne beleži očekivane rezultate.

Navedeni meč na programu je u subotu 23. marta sa početkom od 15.30 časova, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran prvog dana meseca septembra, okončan trijumfom Gornjovarošana rezultatom 2:1, a meč je obeležio Luka Svetličić koji je bio strelac oba pogotka za pobedničku ekipu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading