ODLIČNA FORMA TIMA IZ PUHOVA: Nakon remija sa liderom, stigao je i bitan trijumf na teškom gostovanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere su zabeležile i odličan slobodan udarac u Devićima.

ODLIČNA FORMA TIMA IZ PUHOVA: Nakon remija sa liderom, stigao je i bitan trijumf na teškom gostovanju! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

U okviru 17. kola Moravičke okružne lige ekipa Devići ugostila je sastav Jedinstva iz Puhova, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije na tabeli, dok su gosti sa dva boda manje bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Odlična utakmica odigrana je u Devićima između dva kluba koja se nalaze u donjem delu tabele, u potencijalnoj borbi za opstanak u ligi. Gosti su na ovaj meč došli posle velikog remija sa liderom u proteklom kolu, dok su domaći poraženi od jesenjeg vicešampiona.

Igrao se "pametan" fudbal, bez previše rizika, uz što veći posed, i postepeno osvajanje prostora. Prva promena rezultata viđena je na isteku 27. minuta kada jse Željko Miletić odlično snašao u kaznenom prostoru rivala, odakle je glavom doneo prednost Jedinstvu.

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, pored jednog pogotka za vreme prvih 45 mintua viđena su i dva žuta kartona, oba su pokazana domaćim igračima. Gosti su za vreme pauze odlučili da izvrše jednu izmenu u svom sastavu, što je dovelo do još bolje igre.

Na isteku 53. minuta Marko Paunović je postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca, 2:0 za goste iz Puhova.

 

 

Gotovo u sledećem napadu domaći dobijaju penal, koji sigurno realizuju, Stefan Vuković pogađa i smanjuje zaostatak Devića na samo jedan gol, 2:1.

Na isteku sat vremena igre, u razmaku od dva minuta rešeno je pitanje pobednika. Prvo je rezervista Aleksandar Stašić pogodio za 3:1, a samo par trenutaka kasnije "sa kreča" Paunović svojim drugim pogotkom na meču uvećava prednost Jedinstva na 4:1. 

 

 

Izmenama na obe strane treneri su uneli svežinu u igru, ali nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Devići - Jedinstvo (Puhovo) 1:4 (0:1)

Devići: S. Raičević, Bojović, M. Borisavljević, D. Borisavljević (od 81' Gojković), Gizdavić, Radovanović, A. Vuković (od 53' Ivanović), Marković (od 77' Leposavić), S. Vuković, Rozgić (od 53' L. Raičević), Kovačević

Jedinstvo: Jovković, Olujić, Miletić (od 66' Stanojević), Blagojević, Pavlović, Paunović, Tajsić (od 66' Janković), Pejović (od 46' Stašić), Simović, Karadžić, Avramović (od 83' Tomašević) 

Iz gostujućeg tabora nakon meča stigla je sledeća izjava:

- Ovim putem se zahvaljujemo ekipi Devica na gostoprimstvu, kao i na fer i korektnoj igri. Posebno moramo pohvaliti grupu naših navijača koji su došli na današnju utakmicu i pružili podršku u važnoj pobedi.

Nakon ovog kola, klubovi su zamenili pozicije na tabeli, Jedinstvo je sada na desetom, dok su Devići na 11. mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading