KOMŠIJSKI DERBI U NOVOM SELU: Mladost i Omladinac u borbi za jako bitna tri boda!

Autor:

Sport

22.03.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za opstanak će biti jako teška za goste.

KOMŠIJSKI DERBI U NOVOM SELU: Mladost i Omladinac u borbi za jako bitna tri boda!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 18. kola Podunavske okružne lige ekipa Mladosti iz Novog Sela ugostiće sastav Omladinca iz Rakinca, utakmica se igra u nedelju, 24. marta sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin, sastav Mladosti se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli, sa 19 osvojenih bodova. Od starta proleća tim iz Novog Sela je zabeležio po jedan trijumf i poraz, identičnim rezultatom 2:0. Trenutno se ekipa nalazi na šest bodova prednosti u odnosu na prvi klub ispod crte, u zoni ispadanja.

U Novom Selu, Mladost je od starta sezone odigrala osam utakmica, i tom prilikom zabeležila je tri trijumfa, isto toliko poraza i dva remija, što je dovoljno za 11 osvojenih bodova. Predstojeći meč dočekuju nakon prošlonedeljnog poraza na gostovanju lideru, Mladom radniku 1940 (2:0).

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Najavni poster

Tim iz Rakinca se od starta prolećnog dela "obogatio" sa istim brojem bodova kao i Mladost, samo je taj jedan trijumf Omladincu dosta značio, jer je prvi u aktuelnoj sezoni, što je dovelo i do pomeranja sa poslednje pozicije na tabeli.

Na prolećnoj premijeri zabeležen je trijumf na gostovanju Železničaru Kusadak, pa će možda u ovom delu sezone igrači Omladinca biti uspešniji van svog terena. Iz kluba je povodom predstojećeg meča stigla sledeća poruka:

- Ovo je utakmica koja nosi posebnu draž za pobedom, bez obzira na stanje na tabeli. Kao i u svaku prethodnu, tako i u ovu ulazimo sa istim ciljem. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju da podrže naš Omladinac i uveličaju ovaj praznik fudbala. Napred Omladinac.

Mladost (Novo Selo) - Omladinac (Rakinac)

Nedelja, 24. mart od 14.30

Teren u Novom Selu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading