DOBRO POZNATO LICE SE VRAĆA NA TEREN: Trener Puškarić će dobiti još jednog igrača u rotaciji za naredni period!

Autor:

Sport

22.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

183 dana je trajala pauza.

DOBRO POZNATO LICE SE VRAĆA NA TEREN: Trener Puškarić će dobiti još jednog igrača u rotaciji za naredni period!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Dobro poznato lice

Jesenji deo prvenstva ekipa iz Bačkog Jarka završila je sa 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na 12. poziciju na tabeli. Plasman u donji deo lige, je doveo klub do potencijalne borbe za opstanak, ali se dosta toga promenilo nakon tri prolećna kola.

Republika

Na prolećnoj premijeri sastav Mladosti poražen je na gostovanju Slobodi iz Donjeg Tovarnika (2:0), ali je nakon toga zabeležio dva trijumfa. Prvo je savladan Hajduk iz Beške (3:2), pretendent za najviši plasman, dok su proteklog vikenda zabeležena tri boda na gostovanju Cementu iz Beočina.

Trenutno se klub iz Bačkog Jarka nalazi na deobi šestog mesta, sa bodovnim saldom na koti 25, što je odličan plasman, i već nakon tri prolećna kola vidan je napredak na tabeli. Za vikend Mladost igra pred svojim navijačima protiv sastava Radničkog iz Nove Pazove, koji uz bod manje drži sedmu poziciju u ligi.

Iz kluba je stigla potvrda da će za meč 19. kola ekipa biti ojačana, Nemanja Vukmanović (25) se nakon šest meseci vraća na teren, i on će biti na raspolaganju treneru Darku Puškariću.

Republika

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Vukmanović je spreman

Nemanja je u utamici sedmog kola, igranoj 23. septembra zadobio povredu kada je Mladost pretrpela poraz na svom terenu protiv Dunava iz Starih Banovaca (2:1 za goste). Vukmanović je tada ušao sa klupe na poluvremenu, ali je u toku drugog dela meča zadobio povredu koja ga je sa terena odvojila 183 dana.

Nema sumnje da će ovaj dvadesetpetogodišnji bivši fudbaler Crvene zvezde, Metalca, Sinđelića, OFK Bačke i RFK-a Novi Sad biti veliko osveženje za tim, i dodatna opcija treneru Puškariću u nastavku prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading