JEDAN OD LEPŠIH KOMPLETA DRESOVA: Nova odela za nove pobede!

Autor:

Sport

22.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška kao rezultat velikog truda i tada svih u klubu.

JEDAN OD LEPŠIH KOMPLETA DRESOVA: Nova odela za nove pobede!

Foto: FK Malošište

Sedam prethodnih sezona u Malošištu se igrao zonski stepen takmičenja, ali je za aktuelno prvenstvo ekipa morala da se pomiri sa učešćem u Nišavskoj okružnoj ligi.

Republika

U okružnom rangu prošlosezonski zonaš se odlično snašao, ekipa je jedna od dve u ligi koja i dalje ne zna za poraz, ali je sa učinkom od 16 trijumfa i tri remija stigla do plasmana na drugu poziciju na tabeli. Zaostatak za liderom je dva boda, dok je prednost u odnosu na prvog pratioca na "broju šest".

Trenutno sastav Malošišta drži mesto koje mu daje šansu da se kroz baraž plasira u zonski stepen takmičenja, ali je svakako osnovni cilj da se ekipa izbori za mesto koje vodi direktno u viši rang.

Ovog proleća će verovatno duel sa Rudarom 2016 na gostovanju u velikoj meri odlučiti pitanje prvaka, taj meč nas očekuje za dve nedelje, dok će za vikend sastav Malošišta igrati pred svojim navijačima protiv Poleta iz Vitoševca.

Klub se na zvaničnim profilima na društvenim mrežama pohvalio "novim odelima". Dobru atmosferu, organizaciju i rad prepoznale su firme, i jedna od njih je donirala komplet dresova izuzetne štampe i kvaliteta. 

Povodom ove donacije iz kluba je stigla kratka poruka:

- Zahvaljujemo se našim prijateljima i vlasinicima firme "Sim Puk", a mi ćemo se potruditi da sa novom opremom ostvarujemo još bolje rezultate. 

Kao što smo već rekli, za vikend trenutno drugoplasirani sastav u ligi očekuje duel pred svojim navijačima sa Poletom iz Vitoševca, a svakako da će poslednje nedelje meseca marta sve oči biti uprete u duel Rudara i Malošišta.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading