DIREKTNO SA MARAKANE: Očekuje se veliko oduševljenje navijača na današnjoj utakmici - pominje se i Mirko Ivanić! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će navijači uživati danas!

DIREKTNO SA MARAKANE: Očekuje se veliko oduševljenje navijača na današnjoj utakmici - pominje se i Mirko Ivanić! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Igrao se treći rang takmičenja u našoj zemlji pre šest godina u Bačkom Jarku, ali se od tada sastav Mladosti takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug.

Republika

Nekada redovni član Srpske lige Vojvodine polako postaje stalni učesnik jednog stepena nižeg takmičenja, ali možda se to u budućnosti i promeni. U Bačkom Jarku se u poslednje vreme radi jako vredno i naporno na svim nivoima, i lako je primetiti da to polako daje i rezultate.

Što se tiče takmičarskog plana trenutno se ekipa nalazi na deobi šeste pozicije sa bodovnim saldom na koti 25, i za vikend igra jako bitan meč, imajući u vidu da će snage odmeriti sa timom koji se nalazi tik ispod njih na tabeli.

Što se tiče duela 19. prvenstvenog kola, on se igra sutra na stadionu u Bačkom Jarku, kada će sastav Mladosti ugostiti Radnički iz Nove Pazove, za tu priliku klub je pripremio iznenađenje za navijače.

Danas su fudbaleri i treneri Mladosti pomogli pre početka treninga prilikom postavljanja stolica na drugoj tribini stadiona. Stolice su u beloj boji, pa će tribina koja je ofarbana plavom farbom stvoriti efekat "plavo-belih" što su i matične broje tima iz Bačkog Jarka.

Iz kluba je stigla informacija da su stolice stigle direktno iz Beograda, konkretno sa stadiona Crvene zvezde, i na ovoj saradnji iz Bačkog Jarka je stigla i zahvalnost za Mirka Ivanića, koji je sigurno bio jednim delom posrednik ove akcije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading