OČEKUJU SE IDEALNI USLOVI ZA FUDBAL: U Krušaru bivši zonaš dočekuje potencijalnog šampiona iz Grabovca!

Autor:

Sport

22.03.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje na tabeli zna da "prevari", očekuje se jako zanimljiv i kvalitetan meč.

OČEKUJU SE IDEALNI USLOVI ZA FUDBAL: U Krušaru bivši zonaš dočekuje potencijalnog šampiona iz Grabovca!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

U okviru 21. kola Pomoravske okružne lige ekipa Moravca 2015 iz Krušara ugostiće sastav Sinđelića iz Grabovca, utakmica se igra u nedelju, 24. marta sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Republika

Proveo je zimsku pauzu tim iz Grabovca na liderskoj poziciji, sa dva boda prednosti u odnosu na prve pratioce, ali je od starta proleća od maksimalnih devet, osvojio sedam bodova. Remi u prošlom kolu doveo je do toga da Sinđelić deli prvo mesto sa ekipom GFK Tabane, sa po 46 osvojenih bodova.

Nedeljni gost u Krušaru je povodom meča poručio sledeće:

- U nedelju nas očekuje gostovanje ekipi “Moravac” iz Krušara. Stanje na tabeli nas neće zavarati i svi u klubu smo svesni da domaćin nije ista ekipa iz prvog dela sezone što govore i rezultati u nastavku prvenstva. Naši ciljevi se znaju tako da je pobeda imperativ u ovoj utakmici kao što će i biti u gotovo svakoj do kraja sezone. Poziv navijačima da dođu u Krušar i daju podršku našoj ekipi kako bi sa nova tri boda ostali lideri na tabeli.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Najavni poster

Jesenjeg prvaka će u nedelju ugostiti Moravac 2015, koji je zimsku pauzu proveo bez osvojenih bodova, ali je u uvodna tri kola prolećnog dela zabeležio jedan trijumf, što je dovelo do prvih bodova u sezoni. Pitanje opstanka u Krušaru je jako "teško", ali svakako da niko ne planira da odustane olako, nekim delom se već sprema i tim za narednu takmičarsku godinu.

Nedeljni domaćin lideru je meč najavio sledećom porukom:

- Za vikend nas očekuje najteži zadatak u prolećnom delu sezone a za prepreku imamo ni manje ni više najbolje plasiranu ekipu Pomoravskog okruga koja krupnim koracima ide ka većem rangu. Pred nama je samo deo veoma teškog rasporeda takmičenja a na nama je da za vikend damo sve od sebe i budemo dostojan protivnik jesenjem i trenutnom prvaku lige iz Grabovca.

Jedno je sigurno, meč u Krušaru će se u nedelju od 15 časova i 30 minuta pratiti sa velikom pažnjom, uz mnogobrojnu domaću, ali i gostujuću publiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading