UBEDLJIVA POBEDA DOMAĆINA: Zvezda je pokazala da ovog proleća igra "turbo" fudbal! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.03.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Pavliša je spreman da se uključi u borbu za sam vrh tabele.

UBEDLJIVA POBEDA DOMAĆINA: Zvezda je pokazala da ovog proleća igra "turbo" fudbal! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

U okviru 19. kola PFL-a Pančevo ekipa Crvene zvezde iz Pavliša ugostila je sastav Jedinstva Stević iz Kačareva. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (32 osvojena boda), dok su gosti bili na deobi 13. mesta sa 19 bodova.

Republika

Od prvog minuta domaći su ozbiljno pristupili utakmici, i već nakon pet minuta igre imali su dva gola prednosti na svojoj strani. Prvo je Đuro Vukomanović doveo Crvenu zvezdu u vođstvo, a samo tri minuta kasnije Dejan Lazarević duplirao je prednost crveno-belih.

Mladi sastav Jedinstva je sa dva brza primljena gola sigurno dosta pao psihički, plan koji je imao tim iz Kačareva je već tada pao u vodu. Do odlaska na odmor u listu strelaca se upisao Tihor Kračunjel, dok je svojim drugim pogotkom Lazarević postavio rezultat na 4:0 nakon prvih 45 minuta igre.

U drugom delu meča gotovo za sve se pitao domaći tim, treba napomenuti da su gosti meč startovali sa šest "bonus" igrača, što je svakako za pohvalu. Dobro je poznato svima da "treba istrpeti" mlade igrače, i da nekada rezultati trpe zbog toga.

Mladi Miloš Trnjanac je u 51. minutu uvećao prednost Zvezde na 5:0. Zatim je svoj het-trik overio Lazarević, 6:0. Do poslednjeg sudijskog zvižduka Vukomanović je postigao svoj drugi gol, sedmi za ekipu, dok je konačnih 8:0 postavio rezervista, mladi Zoran Ćirić.

Crvena zvezda (Pavliš) - Jedinstvo Stević (Kačarevo) 8:0 (4:0)

Crvena zvezda: Mitov, Samardžija, Pomorišac, Jovanović (od 65' Stanimirov), Bobić, Radak (od 66' Erdeji), Lazarević (od 78' Ćirić), Trnjanac, Vukomanović, Ratković, Kračunjel

Jedinstvo Stević: Dodevski, Angelovski, Rajković (od 62' Majkić), I. Pešovski, P. Okuka, S. Pešovski (od 76' Damjanov), Trajčevski, Marinković, Stojanovski (od 62' N. Okuka), Ivanišević, Ignjatović 

Pokazali su crveno-beli da ovog proleća igraju zaista odličan fudbal, i ukoliko ovako nastave, bez sumnje će se ekipa priključiti borbi za mesto koje daje priliku da se klub plasira u viši rang takmičenja.

U sledećem kolu u Kačarevo gostuje Sloga (BNS), dok Crvena zvezda ide na noge Vulturulu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading