U OMOLJICI DOMAĆIN SIGURAN PROTIV BAK-A: Trener gostiju, Živković, pružio je priliku osmorici kadeta na ovom susretu!

Autor:

Sport

25.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost nastavlja trku za visok plasman, BAK igra sledeće nedelje "novo finale".

U OMOLJICI DOMAĆIN SIGURAN PROTIV BAK-A: Trener gostiju, Živković, pružio je priliku osmorici kadeta na ovom susretu!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 19. kola Vojvođanske lige Istok ekipa Mladosti iz Omoljice ugostila je sastav BAK-a iz Bele Crkve. Domaći tim je u meč ušao sa drugog mesta i 37 osvojenih bodova, dok su gosti sa bodovnim saldom na koti 13 bili na poslednjoj poziciji u ligi.

Republika

Tim iz Bele Crkve je na ovaj duel došao u nešto izmenjenom sastavu, u startnoj postavi je bilo čak pet "bonus" fudbalera. Tokom prvih 20-tak minuta igrači BAK-a uspevali su da odbiju sve nalete rivala, čak su stvorili i dve prilike pred golom Mladosti, ali nije bilo golova na obe strane terena.

Na isteku 27. minuta dosuđen je kazneni udarac za domaće, siguran sa penala bio je Nikola Radisavljević, 1:0 za tim iz Omoljice. Ubrzo je viđena nova promena rezultata, Petar Vučinić je svojim pogotkom uvećao prednost Mladosti, 2:0. To je ujedno bio i rezultat nakon prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Čak osam kadeta u BAK-u su dobila priliku

Tokom drugog poluvremena uglavnom se igralo ispred gola gostiju, domaći su mirno "pleli mrežu" oko šesnaesterca rivala, ali nisu uspevali da savladaju mladog golmana Sedljaka. Kako je vreme odmicalo, tako je pritisak bio sve jači, pa je još jednom došlo do kapitulacije odbrane BAK-a.

Igrao se 74. minut kada je Petar Vučinić svojim drugim pogotkom uvećao prednost Mladosti na 3:0. Do poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je još šansi za ubedljiviju pobedu domaćina, ali je do kraja utakmice mreža golmana Sedljaka ostala mirna.

Mladost (Omoljica) - BAK (Bela Crkva) 3:0 (2:0)

Mladost: Todorović (od 80' Alavanja), Točilovac, Lunc, Celin (od 56' Starčević), Vučinić, Vukajlović (od 46' Dodić), Radisavljević (od 46' Kovačević), Klještan, Vojnović, Jeremić, Potkonjak (od 68' Lukić)

BAK: Sedljak, Andrejić, M. Jožić, Marić (od 62' J. Jožić), Simić (od 46' Stjepanović), Kračunjel, A. Jungić (od 83' Trifunović), D. Jungić (od 84' Crnogorac), Kantarević, Vitomirov (od 12' Bekirovski), Čolak

Iz gostujućeg tabora je nakon utakmice stigla sledeća poruka:

- Zaslužena pobeda domaćina, bili su bolji protivnik tokom cele utakmice, dok smo mi zbog izostanka par igrača uspeli da dođemo do samo časnog poraza. Priliku na ovoj utakmici je dobilo dosta kadeta (pet u startnoj postavi, dok su tri ušla sa klupe), na šta možemo biti ponosni. Narednog vikenda čeka nas još jedno "finale".

U sledećem kolu BAK dočekuje Polet iz Idvora, dok Mladost gostuje Jedinstvu u Banatskom Karađorđevu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading