ODLIČNA ATMOSFERA U VOJI GAČIĆ: Zabeležen je remi, ali je povoda za slavlje i te kako bilo - šemekerski gest gostiju iz Bavaništa!

Autor:

Sport

25.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru Gačiću želimo puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u budućnosti!

ODLIČNA ATMOSFERA U VOJI GAČIĆ: Zabeležen je remi, ali je povoda za slavlje i te kako bilo - šemekerski gest gostiju iz Bavaništa!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru 16. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Voje Gačić ugostila je sastav BSK-a iz Bavaništa. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe četvrte pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti sa osam bodova manje bili na osmom mestu u ligi.

Republika

Na prolećnoj premijeri oba kluba su upisala po trijumf, pa su u ovaj meč igrači ušli u odličnom raspoloženju, što je dovelo do toga da navijači imaju prilike da vide dosta lepih poteza i akcija.

Rođendansko slavlje u Voji Gačić

Trener tima iz Pančeva, Miodrag Gačić je na utakmici proslavio i svoj rođendan, iz tabora gostiju je za ovu priliku stigao i prigodan poklon. 

Igralo se agresivno, borbeno, za svaki pedalj terena se trčalo duplo. Na isteku 27. minuta gosti su preko Vidana Stojkovskog stigli do vođstva od 1:0. Zaigrali su bolje domaći nakon primljenog pogotka, kreirali su par akcija pred golom rivala i stigli su do izjednačenja ubrzo.

Igrao se 39. minut kada je Milan Kastratović pogodio za 1:1. Samo par minuta kasnije prelepim pogotkom Luka Rakonjac doveo je Voju Gačić do potpunog preokreta i prvog vođstva domaćina na meču, 2:1. 

Drugo poluvreme bilo je dosta mirnije i sporije u odnosu na prvo, gosti su imali par izglednih prilika za izjednačenje, ali su i domaći ispustili tri napadački lepe akcije za uvećanje prednosti.

Na isteku 84. minuta Miloš Antić savladao je golmana domaćih, Vladimira Krčmara za ispostaviće se konačnih 2:2. 

Voja Gačić - BSK Bavanište 2:2 (2:1)

Voja Gačić: Krčmar, Dakić, Marković (od 46' Kovačević), Halas, Stevanović (od 60' Karanović), Abdula, Obradović, Puškaš, Janačković (od 79' Dalipi), Rakonjac, Kastratović

BSK Bavanište: V. Stojanović, Trifkanović (od 60' Ivanović), Stojkovski, Antić, Marinkov, M. Stojanović (od 85' Stošić), Savin, K. Ilić, Petrov, V. Ilić, Jelisijević

Trener domaćih, Miodrag Gačić je za naš portal nakon utakmice izjavio:

- Čestitam mojim momcima na velikoj borbi i osvojenom bodu, zadržali smo četvrto mesto na tabeli i bolji međusobni skor u odnosu na ekipu iz Bavaništa. Čestitam i rivalu na bodu, kao i sudijskom timu koji je odradio odličan posao danas po pitanju suđenja, bez greške. 

U sledećem kolu Voja Gačić gostuje Starom Tamišu, dok sastav BSK-a ide opet na gostovanje, ovoga puta Jugoslaviji iz Jabuke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading