DŽEHVA HITNO OPERISANA! Pevačica se oglasila iz BOLNICE, stanje joj se POGORŠALO!

Autor:

Zabava

08.01.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović se oglasila iz bolnice!

DŽEHVA HITNO OPERISANA! Pevačica se oglasila iz BOLNICE, stanje joj se POGORŠALO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su gotovo svi uživali u praznicima, za Teodoru Džehverović početak ove godine nije bio bajkovit s obzirom na to da je veče pred Božić hitno operisana.

Foto: Instagram.com

 

Naime, pevačica se požalila na jake bolove koji su postali neizdrživi, a nakon procene lekara morala je intervenciju od koje se trenutno oporavlja.

Za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – oglasila je na svom Instagramu i otkrila kako se trenutno oseća:

– Za sada je sve u redu, sem što me rane bole, ali nadam se da će to sve biti dobro i da će da zaraste kako treba. I pored toga ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem– izjavila je pevačica.

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila kakvog muškarca priželjkuje.

 Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključila je Džehva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ćazim

08.01.2024 18:20

Brz oporavak i vidimo se na jahti !

Rade

08.01.2024 19:29

Ciste mogu nastati i zbog raznih toksina, virusa i zbog loše higijene na jahtama !

Milan

08.01.2024 19:44

Sada znamo šta se dešava u vagini a sledeći izveštaj neka bude o situaciji na venerinom bregu !