ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Pevačica zbog komplikacija bila na ivici ŽIVOTA I SMRTI!

Autor:

Zabava

28.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Pavić otkrila da je bila nemarna po pitanju nekih zdravstvenih tegoba što ju je moglo koštati života

ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Pevačica zbog komplikacija bila na ivici ŽIVOTA I SMRTI!

Foto: printscreen/blic tv

Pevačica Zorana Pavić kaže da je završila na operaciji i da je bila u kritičnom stanju kad joj je naprasno puklo slepo crevo.

Foto: printscreen/blic tv

Zoran Pavić

Ona tvrdi da je mogla da umre da doktori nisu insistirali da se hitno interveniše.

- Ja sam vrlo neodgovorna prema sebi samoj. Pre nekoliko meseci sam završila na operacionom stolu. Operisali su mi slepo crevo, bukvalno su mi spasli život. Navikla sam na nogama da rešavam razne stvari. Čak sam i pevala u vrlo lošem stanju. Bila sam na jednom koncertu u Gračanici kad mi je bilo tako loše, a to nisam pokazivala. U toku koncerta mi je pozlilo i samo što se nisam srušila. Kada sam uradila skener, rekli su mi da hitno moram na sto i operaciju. Ja sam tad rekla da moram da se sredim. Potpisala sam da izađem iz bolnice da pokupim svoje stvari sa sobom i higijenski ispoštujem sve. Uradila sam sve na svoju odgovornost. Dogovor je bio da dođem sutra, ali mi toliko nije bilo dobro da su me u bolnicu odvezli odmah tu noć, kada sam i operisana. Mogla sam da umrem, toliko je bilo kritično, ali se sve dobro završilo - kaže pevačica.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading