"UZMI ŠERPE, MOŽEŠ DA IH PRODAŠ" Lepa Lukić pevala za SOKOVNIK, Zorana Pavić ODBILA posuđe, pa ostala i bez NOVCA! ŠOK PRIČA!

Autor:

Zabava

27.10.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se prisetila anegdote sa jedne tezge, gde je ostala bez novca za nastup!

"UZMI ŠERPE, MOŽEŠ DA IH PRODAŠ" Lepa Lukić pevala za SOKOVNIK, Zorana Pavić ODBILA posuđe, pa ostala i bez NOVCA! ŠOK PRIČA!

Foto: ATA Images

Mnogi pevači na našoj sceni zgrću hiljade i hiljade evra za tezge, ali situacija nije uvek sjajna i bajna. Pevačica Zorana Pavić prisetila se kako su joj pre tri decenije ponudili šerpe na jednom nastupu, jer nisu imali novac da je isplate, a ona ih je odbila.

Međutim, kasnije se pokajala što nije uzela šerpe, jer je ostala i bez novca i bez šerpi. Lepa Lukić je tada dobila 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorana Pavić

- Ljuba Aličić i ja smo bili na jednom nastupu, on me je posavetovao da honorar tražim odmah, jer mi posle neće dati i ja sam mu zahvalna na tome. U Beču su mi tražili jednom da pevam za posuđe. Ja sam rekla tada: "Neću da pevam za šerpe" - ispričala je Zorana, pa dodala:

- Lepa Lukić mi je tada rekla: "Uzmi bre, a posle ćeš lako, možeš i da prodaš." Ja nisam htela, a ona je tada, sećam se, ponela neki sokovnik i rekla mi: "Tražićeš ti meni sokovnik." Ja sam se tada smejala, posle me majka grdila sto nisam uzela to posuđe. Nisam uzela ni pare ni posuđe - ispričala je popularna pevačica za "Grand TV".

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Lepa Lukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading