UZELI UNAPRED KAPARU, PA ISPALILI LEPU! Sramno pravdanje Nade Topčagić i njenog muža, o ovome ćutali do poslednjeg minuta

Autor:

Zabava

27.10.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Nada Topčagić nije pojavila na Lepinom koncertu kao gost, iako je to obećala, haos i dalje ne jenjava.

UZELI UNAPRED KAPARU, PA ISPALILI LEPU! Sramno pravdanje Nade Topčagić i njenog muža, o ovome ćutali do poslednjeg minuta

Foto: ATA Images

Narodna pevačica Lepa Lukić, koja je nedavno održala oproštajni solistički koncert u Beogradu, doživela je veliko razočaranje. Naime, njena dugogodišnja prijateljica i saradnica Nada Topčagić, koja je trebalo da bude gost na koncertu, iznenada je otkazala dolazak.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić

Lepa je otvoreno priznala da je Nada u poslednjem trenutku otkazala svoj dolazak, što ju je izuzetno povredilo. Ona je izjavila da je Nada potvrdila svoj dolazak, ali da ju je samo dan pred koncertom obavestila da je u Tivtu i da ide na svadbu u Italiju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

- Nije mi se ni javila, nego je zadnji dan Miša Mijatović zvao nju i tek onda mu je rekla da ne može da dođe, iako je meni potvrdila pre toga. Pitala sam je je l' može 22. oktobra, ona je potvrdila. Da sam ja prihvatila da nekome budem gost na koncertu, sve živo bih otkazala, jer sam dala reč. Ali Nada dan pred koncert kaže: 'U Tivtu sam, idem u Italiju na svadu', znači, meni je potvrdila, a onda prihvatila i tezgu! Pa koga ja da zovem danas za sutra. Razumem da je preče nekome da uzme pare, nego da dođe kod mene, ali zašto mi je onda potvrdila da će doći?" - ispričala je Lukićeva za Svet.

Republika

Foto: Republika.rs

Nada Topčagić sa mužem Zlatkom

Na kraju, Lepa je odlučila da zameni Nadinu ulogu na koncertu i na scenu je izašla Zorana Mićunović, koja je prelepo otpevala dve pesme pevačice. Iako je Lepa bila povređena, istakla je da i dalje voli Nadu i da je ona dobra kao čovek.

Ova Lepina izjava izazvala je viliku buru u javnostu, pa se hitno oglasio suprug Nade Topčagić, Zlatko. On je objasnio da su oni prihvatili poziv Lepe, ali da im je neočekivano iskrsla svadba.

- Znate kako, Nada jeste prihvatila Lepin poziv i bila je oduševljena. Međutim, mi smo pogodili neku romsku svadbu u Italiji koju su gazde prvo otkazale, pa nekoliko puta menjale datume... i tek nam je par dana pre javljeno da moramo da dođemo baš tog dana kada je zakazan koncert. Nada je poludela, baš joj je krivo... ali šta smo mogli jer smo kaparu uzeli unapred" - objašnjava Zlatko.


Ovaj incident na Lepinom koncertu sigurno će biti tema razgovora u narednim danima. Ostaje da vidimo kako će se odnos između ove dve pevačice dalje razvijati.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading