MOŽE LI VOJVODINA DA ZAUSTAVI VRBAS?! Očekuje nas meč za koji vlada veliko interesovanje navijača!

Autor:

Sport

28.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda su cilj za oba sastava.

MOŽE LI VOJVODINA DA ZAUSTAVI VRBAS?! Očekuje nas meč za koji vlada veliko interesovanje navijača!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

U okviru 12. kola Vojvođanske lige Sever ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta ugostiće sastav OFK Vrbasa, utakmica se igra u nedelju, 29. oktobra od 13 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta ove sezone igra po principu toplo-hladno, pa je samim tim i pozicija na tabeli takva, sastav iz Bačkog Gradišta se sa učinkom od šest trijumfa i pet poraza nalazi na osmoj poziciji u ligi, sa 18 osvojenih bodova.

Ne može da pronađe Vojvodina i dalje pravu formu za seriju dobrih rezultata, nešto bolji se beleže na poslednjih šest mečeva (skor 4-0-2), ali svi veruju da igrači mogu dosta bolje i da je potrebno vreme. Iz Bačkog Gradišta su povodom nedeljnog meča poručili:

- U prošloj sezoni smo oba tima izgubili od Vrbašana, pa je ova utakmica odlična prilika za naše prvotimce da prekinemo seriju poraza i upišemo pozitivan rezultat. Trener Dabižljević neće moći da računa na Miloša Sikimića zbog parnih kartona, dok su svi ostali igrači spremni za utakmicu. Interesovanje za ovaj duel je ogromno, pa verujemo da će naši momci uz podršku sa tribina uspeti da osvoje nove bodove. 

Republika

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Veruje se u trijumf

Nedeljni gost u Bačkom Gradištu biće prošlogodišnji vicešampion "na severu" koji je u i ovu sezonu odlično ušao, trenutno se OFK Vrbas nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa samo dva boda zaostatka za liderom. Odlično ekipa igra na domaćem terenu gde ima maksimalan učinak, ali na gostovanjima je priča drugačija.

Vrbašani su sa pet gostovanja doneli samo šest bodova, tom prilikom zabeležili su po jedan trijumf i poraz, dok su u tri navrata donosili bod. Trenutno se ekipa nalazi u seriji od četiri vezana meča van svog terena bez poraza. 

Vojvodina (Bačko Gradište) - OFK Vrbas

Nedelja, 29. oktobar od 13.30

Stadion u Bačkom Gradištu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading