EKIPU TITELA OČEKUJE NOVI DERBI: Miletić iz Mošorina će pokušati da se priključi borbi za prva dva mesta na tabeli!

Autor:

Sport

26.10.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja je dan za fudbal u Mošorinu.

EKIPU TITELA OČEKUJE NOVI DERBI: Miletić iz Mošorina će pokušati da se priključi borbi za prva dva mesta na tabeli!

Foto: FK Miletić Mošorin

U okviru 12. kola Druge novosadske lige sastav Miletića iz Mošorina ugostiće ekipu Titela, utakmica se igra u nedelju, 29. oktobra od 14 časova.

Domaćin derbija kola se sa učinkom od sedam trijumfa, jednog remija i tri poraza nalazi na deobi treće pozicije na tabeli, sa dva boda zaostatka za drugim, odnosno devet za prvim mestom u ligi. Ekipa Miletića igra otvorene, napadačke utakmice, na gol više, što se vidi i po broju primljenih i postignutih pogodaka (30:28).

Na terenu u Mošorinu domaći tim je odigrao u dosadašnjem toku prvenstva pet mečeva, i tom prilikom je zabeležio učinak od četiri trijumfa i jednog poraza. Jedina ekipa koja je uspela da savlada Miletić pred njihovim publikom je Železničar iz Novog Sada koji je slavio sa 4:0.

Nedeljni gost na terenu u Mošorinu biće trenutno drugoplasirani tim u ligi, Titel, koji za liderom zaostaje sedam bodova, ali uz meč manje u odnosu na njega. Ekipa se nalazi u odličnoj formi, učinak od sedam trijumfa i tri remija, uz ni jedan poraz je i dokazatelj toga.

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Titel je prošle nedelje uspeo da postane jedini tim koji je sprečio aktuelnog lidera, Borac sa Klise da osvojio ceo plen, i tako je prekinuo prošlonedeljnom rivalu seriju od deset vezanih trijumfa. Golman Titela, Filip Major je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Očekuje nas vrlo teško gostovanje i vrlo zanimljiva utakmica do samog kraja, na nama je da otvorimo meč na samom početku što bolje i da se nadamo pozitivnom rezultatu. Kroz trenažni proces se uveliko spremamo za ovaj duel, i mislimo da možemo da stignemo do bitno trijumfa u nedelju. Izuzetno poštovanje imamo za komšije "preko brega", ali lepe rezultate, u zavidnoj su formi. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje fudbala, navijače, ljude iz opštinke i okoline da dođu na još jedan spektakl pred nama i uživaju u fudbalu u Mošorinu. 

Oba prošlogodišnja duela dobila je ekipa Miletića, pred svojim navijačima rezultatom 6:1, dok su u gostima slavili sa 4:1.

Miletić (Mošorin) - Titel

Nedelja, 29. oktobar od 14 časova

Teren u Mošorinu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading