MLADOST TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE: Radnik po prikazanom ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli!

Autor:

Sport

26.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju fudbaleri tima iz Donje Lokošnice teško gostovanje u Šišincu.

MLADOST TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE: Radnik po prikazanom ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli!

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

Najavni poster

U okviru osmog kola Gradske lige Leskovac ekipa Radnika 2013 (Šišince) ugostiće sastav Mladosti iz Donje Lokošnice, utakmica se igra u subotu, 28. oktobra od 14 časova.

Vratio se Radnik posle jedne godine pauze u takmičarski ritam, ali trenutno ne uspeva da pronađe pravu formu, nakon četiri odigrana meča ekipa i dalje nema osvojenih bodova. U dosadašnjem toku prvenstva su primili 10 golova, dok su dva puta uspeli da savladaju protivničkog čuvara mreže. 

Upisao je Radnik na domaćem terenu dva poraza, pet puta su fudbaleri vadili loptu iz svoje mreže, i pred svojom publikom i dalje nemaju postignut gol, što će pokušati da isprave za vikend, mada neće imati nimalo lak zadatak.

Republika

Foto: FK Mladost Donja Lokošnica

Ekipa Mladosti traži izlazak iz krize

U Šišince stiže sastav iz Donje Lokošnice koji sa 12 osvojenih bodova zauzima četvrtu poziciju na tabeli. Tim Mladosti se trenutno nalazi u padu forme, na poslednja tri prvenstvena meča upisali su samo dva boda, i izlazak iz krize će tražiti protiv fenjeraša na tabeli u subotu. 

Iz redova Mladosti su povodom meča poručili:

- Očekuje nas teško i bitno gostovanje, iako po rezultatima Radnik trenutno to ne pokazuje, reč je o neugodnom rivalu. Pokušaćemo da stigne do trijumfa i jako bitnih bodova za nastavak visokih ambicija. Igramo ove sezone bolje u gostima nego kod kuće, što pokazuje i broj donesenih bodova sa gostovanja. 

Poslednji duel ova dva tima, i jedini, igran je 2019. godine kada je Mladost pred svojim navijačima slavila sa 7:0.

Radnik 2013 (Šišince) - Mladost (Donja Lokošnica)

Subota, 28. oktobar od 14 časova

Teren Radnika 2013

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading