12 VELIČANSTVENIH: Veliki trijumf Janošika na jako teškom gostovanju!

Autor:

Sport

26.10.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja lider seriju pobeda!

12 VELIČANSTVENIH: Veliki trijumf Janošika na jako teškom gostovanju!

Foto: FK Janošik

U okviru sedmog kola Opštinske lige Alibunar-Plandište ekipa Dobrice ugostila je sastav Janošika. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa drugog mesta i 13 osvojenih bodova, dok su gosti imali dva više i držali su lidersku poziciju u ligi.

Derbi kola opravdao je očekivanja svih prisutnih, gosti su na ovaj duel došli oslabljeni, sa samo 12 igrača, ali im to nije smetalo da pruže odličnu partiju i da daju svoj maksimum.

Prva promena rezultata viđena je na isteku 31. minuta kada je dosuđen kazneni udarac u korist Dobrice, siguran realizator istog bio je Danilo Savić, 1:0 za domaćina.

Pokušavali su gosti da dođu do izjednačenja pre odlaska na odmor, i uspeli su u tome, u po mnogima najgorem trenutku za rivala. Na isteku 45. minuta Andrej Sokola postiže pogodak za Janošik, 1:1.

Drugi deo meča protekao je u velikoj borbi po celom terenu, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca. Domaći tim je izmenama pokušao da unese svežinu u igri, i da stigne do ponovne prednosti, ali mu to nije pošlo za nogom.

U 65. minutu Marko Novaković šalje loptu iza leđa golmanu Pećancu, 2:1 za Janošik, gosti prvi put vode na meču. Bacili su domaći sve karte na napad, pokušavali su da stignu do izjednačenja, ali je njihov rival mirno priveo utakmicu kraju.

Dobrica - Janošik 1:2 (1:1)

Dobrica: Pećanac, Šušić, Horvat (od 61' Varda), Todorov, Živojnov, Savić (od 86' Ljubisavljević), Krpec (od 50' Bogdanov), Milošević (od 70' Borka), Ćirković, Balaž, Pavlović

Janošik: Stojanovski, D. Ardeljan (od 76' Bakurski), Halas, M. Ardeljan, Sokola, Kraljević, Novaković, Đurđević, Sladaković, stamenović, Poznić

Ovim trijumfom ekipa Janošika je stigla do titule jesenjeg prvaka lige, predstojećeg vikenda igra zaostali meč sa sastavom Rapida (Nikolinci), i tom prilikom će ukoliko upiše nova tri boda dodatno napraviti razliku u odnosu na prvog pratioca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading