IZGUBIO SAM KRV, ČEKAM TRANSFUZIJU: Miliću Vukašinoviću otkazana operacija zbog lošeg zdravstvenog stanja, ovo mu je POSLEDNJA NADA!

Autor:

Zabava

19.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar otkrio da prvo mora da primi bocu krvi, pa tek kad mu se stabilizuje krvna slika, može da legne na hirurški sto.

IZGUBIO SAM KRV, ČEKAM TRANSFUZIJU: Miliću Vukašinoviću otkazana operacija zbog lošeg zdravstvenog stanja, ovo mu je POSLEDNJA NADA!

Foto: YouTube/Printscreen

Roker Milić Vukašinović imao je zakazanu operaciju, ali je ona zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja ponovo morala da bude pomerena. Naime, ovog puta mu se pogoršala krvna slika, pa je, umesto na hirurškom stolu, završio na infuziji.

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović se i dalje nada da će uskoro biti operisan


- Na infuziji sam. Krva slika mi je loša, pa se nadam da će mi od ovoga biti bolje. Ako mi ne bude bolje, postoji mogućnost da će mi otkazati operaciju, a ja to baš ne želim - rekao je roker za medije i dodao:
- Operacija je bila zakazana, međutim, doktori su otkrili da sam malokrvan. Ja sam u prethodna dva meseca, dok sam bio u bolnici, bio na dijeti, pa se sumnja i da se zbog toga krvna slika poremetila. Trebalo bi da primim jednu bocu krvi, nakon čega će mi ponovo proveriti krvnu sliku. Ako bude u redu, operacija će se desiti, čemu se ja iskreno nadam.


Podsećamo, Milić je imao operaciju noge zbog proširene aneurizme, ali ni nakon tog zahvata njegovi zdravstveni problemi nisu rešeni. Vukašinoviću su se lekari nedavno desetak dana borili za život, posle čega je rekao da mu je srce dosta oslabilo, te da treba da mu se ugrade stentovi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading