NAŠ PEVAČ SE PONUDIO DA DONIRA SRCE MILIĆU VUKAŠINOVIĆU: Potpuno se slomio nakon što je saznao STRAVIČNO STANJE poznatog rokera!

Autor: P. R.

Zabava

19.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman da da dve litre krvi za Milića Vukašinovića!

NAŠ PEVAČ SE PONUDIO DA DONIRA SRCE MILIĆU VUKAŠINOVIĆU: Potpuno se slomio nakon što je saznao STRAVIČNO STANJE poznatog rokera!

Foto: ATAImages

Rokeru Miliću Vukašinoviću ponovo se pogoršalo zdravstveno stanje, te mu je zakazana operacija odložena. Naime, kako je otkrio, trenutno prima infuziju i nada se što skorijem novom terminu operacije, a sada se ovim povodom oglasio i njegov dugogodišnji prijatelj, folker Era Ojdanić.

Naime, Ojdanić je istakao da nije bio upućen u novonastalu situaciju, ali da je za svog prijatelja spreman da da, ako treba, i srce i dve litre krvi.

- Nisam znao da je takva situacija. Sada to prvi put čujem i odmah ću ga pozvati. Ne stižem da ga okrenem već danima, u poslu sam i danima sam sa majstorima. Dao bih mu i srce i dve litre krvi, šta god da mu zatreba - priznao je Era vidno potresen, prenosi Alo.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

Podsećanja radi, roker je nedavno operisao aneurizmu, nakon čega je dobio infekciju bakterijom klostridijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading