MILAN MARIĆ GRLI I TEŠI UCVELJENU MILENU! Potresan momenat ispred sudnice, glumac je NE ISPUŠTA IZ RUKE: Ne brini, sve će biti u redu (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac ne prestaje da bude jedna od največih podrški Mileni Radulović!

 

 

Glumica Milena Radulović stigla je u Palatu pravde na nastavak njenog suđenja sa Miroslavom Mikom Aleksićem, kojeg je prijavila za polno uznemiravanje i silovanje, a društvo joj je sve vreme pravio njen novi partner Ognjen Janković, reditelj i frontmen grupe "Beogradski sindikat".

Međutim, njih dvoje nisu bili sami, te su mladu i talentovanu glumicu došli da podrže i njene voljene kolege, među kojima su našao i Milan Marić, koji je sve vreme bodrio koleginicu, snažno je grlio i stezao joj ruku, govoreći joj da će sve biti u redu.

Inače, pored njega, u hodniku Palate pravde našli su se i Andrija Milošević i njegova supruga, takođe glumica, Aleksandra Tomić Đeđa.

Podsećanja radi, suđenje Miroslavu Aleksiću, vlasniku dramskog studija "Stvar srca," se nastavlja danas u Palati pravde. Glavni svedok u ovom slučaju je Milena Radulović, glumica koja je inicirala niz prijava protiv Aleksića zbog silovanja i polnog uznemiravanja.

Radulovićeva je započela svoje svedočenje 19. septembra i ostala je pri svojim izjavama pred tužilaštvom. Ona je odgovarala na pitanja Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića, a danas će nastaviti sa iznošenjem svojeg iskaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading