SNEŽANA ĐURIŠIĆ KRIJE OVU LEPOTICU KOD KUĆE: Pojavila se slika pevačicine ćerke - isplivala istina o njenom životu!

Autor:

Zabava

25.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako izgleda ćerka Snežane Đurišić.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ KRIJE OVU LEPOTICU KOD KUĆE: Pojavila se slika pevačicine ćerke - isplivala istina o njenom životu!

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić, jedna od najpopularnijih narodnih pevačica, nedavno je otkrila da je zbog prirode svog posla ispaštala porodica. Kroz svoju priču, Snežana je istakla kako je njena ćerka Maja nasledila talenat za pevanje, ali nikada nije želela da se bavi javnim poslom kako ne bi prolazila kroz iste teškoće kao njena majka.

Snežana je otvoreno govorila o tome kako je njena ćerka Maja izbegavala javni posao, inspirisana majčinim iskustvom. Maja je javno istakla svoju odluku, ističući da ne želi da ponovi greške svoje majke. Snežana je pohvalila Majinu otvorenost i istrajnost u svojim stavovima, naglašavajući da je važno da se izrazi ono u šta se veruje, čak i kada to može biti neprijatno.

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

 


Snežana je takođe otkrila kako su joj deca pomogla da prebrodi težak period nakon pogibije supruga. Ona je podelila intimne detalje o poslednjim trenucima sa suprugom i istakla koliko je njena deca bila od velike pomoći u tim teškim trenucima. Snežana je istakla snagu ljubavi koju je dobila od svoje dece i kako im je zahvalna što su joj pružili podršku kroz period velike tuge i brige.

Foto: Instagram.com

Maja Đurišić, ćerka Snežane Đurišić

 

Kroz Snežaninu priču, jasno se vidi koliko je važna podrška porodice u teškim vremenima, kao i koliko je bitno da se poštuju odluke i želje najbližih, čak i kada se ne slažu sa našim sopstvenim očekivanjima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading