POBEDIO, PA OSTAO BEZ GLASA! Veliki Žuti doživeo IZNENADAN PEH!

Autor:

Sport

26.03.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde uspešno startovao na selektorskoj klupi Crne Gore.

POBEDIO, PA OSTAO BEZ GLASA! Veliki Žuti doživeo IZNENADAN PEH!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igra kao preporođena, otkako je selektorsku funkciju preuzeo Robert Prosinečki.

Legendarni as, a potom i nekadašnji trener Crvene zvezde, toliko je dobro skockao tim "hrabrih sokolova" za ciklus prijateljskih utakmica i maksimalno utrošio svoju energiju, da posle trijumfa nije mogao da izađe pred novinare.

Posle svega viđenog na utakmicama sa Belorusijom (2:0) i Severnom Makedonijom (1:0), njegovi izabranici su zadovoljili tamošnju javnost, jer ne samo da su slavili, već su pomenute mečeve završili bez primljenog gola!

Foto: ATA Images

Robert Prosinečki

Ono što je posebno zanimljivo u komšijskom duelu sa Makedoncima, jeste da je Robi pobedu Crnogoraca "platio" time što je ostao bez glasa! Zato je pred novinare poslao pomoćnika Gordana Ciprića:

- Odradili smo dosta promena u ekipi u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo malo problema u međuprostorima, gde su Makedonci lako dolazili do lopte, ali na sreću nije bilo većih problema. U nastavku smo napravili promene, igrali na rezultat i priveli utakmicu kraju kako smo želeli - rekao je Ciprić.

"Velikim Žutim" su oduševljeni crnogorski navijači, javnost i sami reprezentativci. Hvalospeve o njemu nije štedeo ni Marko Bakić: 

- Novi selektor je uneo novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo da promenimo na teren. Nama je čast raditi sa takvom fudbalskom veličinom. Svi znamo ko je Prosinečki, kakav je igrač bio. Neki od nas odrasli su slušajući priče o tome kakvi su fudbaleri bili on i Dejan Savićević. Prosinečki je sad selektor, Savićević predsednik Saveza, kapiteni su Savić i Jovetić. To je vrh svetskog fudbala, voleo bih da ovo potraje - istakao je Bakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading