ZEMLJOTRES U NAJAVI! Mitar i Sergej dobijaju EKSTRA pojačanje! Stiže KAPITEN reprezentacije, nije Tadić nego...

Autor:

Sport

26.03.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prebogati šeici aktiviraju novu fudbalsku "bombu".

ZEMLJOTRES U NAJAVI! Mitar i Sergej dobijaju EKSTRA pojačanje! Stiže KAPITEN reprezentacije, nije Tadić nego...

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović

Ispisao je Al Hilal istoriju svetskog fudbala, postavši sa 27 uzastopnih pobeda u prvenstvu Saudijske Arabije najuspešniji klub svih vremena.

Ne žele da se šeici, međutim, zaustave na tome. Apetiti su još veći, naročito ako se zna da je šampionska titula praktično već obezbeđena, budući da od drugoplasiranog Ronaldovog Al Nasra imaju čak 12 bodova više, na 10 kola pre kraja takmičenja.

Ipak, ni to ne zadovoljava apetite ekipe za koju sa uspehom nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, pa su krenuli u realizaciju novog velikog projekta.

On se zove - Edin Džeko! Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, nezadovoljan dešavanjima u turskom fudbalu, rešio je da napusti Fenerbahče iz Istanbula, a među prvima su se javili čelnici Al Hilala.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Edin Džeko

Kako pišu turski mediji, Plavi talas već je dostavio ponudu najboljem strelcu u istoriji selekcije "zmajeva", a ona glasi - 11.000.000 dolara po sezoni, za ugovor po formuli godina plus godina. Astronomska ponuda igraču koji je nedavno zašao u 39. godinu. Tamošnji list Akšam otišao je toliko daleko, da je čak lansirao naslov: "Zbogom Edine, Džeko dobija ugovor na godinu plus godinu".

Iako vodi na listi strelaca turskog prvenstva, sa golom više od Maura Ikardija, a odlično je i plaćen sa 7.000.000 dolara, ponuda šeika je ipak znatno viša, a Džeko u godinama kada će malo gde u Evropi dobiti takvu svotu.

Inače, od početka tekuće sezone, Edin je postigao 22 pogotka u svim takmičenjima, uz devet asistencija na 37 mečeva. Na osam kola pre završetka sezone, Fenerbahče zaostaje dva boda u prvenstvu za liderom Galatasarajem.

Ako je verovati Arapima, koji su do sada doveli i zvezdu poput Nejmara, najboljeg igrača Fulama Aleksandra Mitrovića i najtraženijeg na Apeninima iz redova Lacija SMS-a, jasno je da će istrajati i u nameri sa ubojitim napadačem.

Kakav bi tek onda Al Hilal imao špic, kada se u njemu nađu Mitar, Džeko i Nejmar kad se oporavi. Prethodno su, podsetimo, šeici najavili i dolazak fudbalera Barselone, Rafinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading