IMA LI KO DA ZAUSTAVI MOĆNI AL HILAL? Mitar i Sergej UPISALI 29. pobedu ZAREDOM!

Autor:

Sport

16.03.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saudijske Arabije sve više pomera granice.

IMA LI KO DA ZAUSTAVI MOĆNI AL HILAL? Mitar i Sergej UPISALI 29. pobedu ZAREDOM!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Nedavno je Al Hilal postao apsolutni svetski rekorder po broju uzastopnih pobeda, pretekavši na večnoj listi velški TNS i njihovo dostignuće iz 2017. godine, a sada su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić sa svojom ekipom još više pomerili granicu!

Lider saudijskog šampionata je savladao Damak u Rijadu rezultatom 2:1, što im je bio 29. trijumf u nizu, čime su produžili niz, jer Al Hilal nije pretrpeo poraz još od 21. avgusta prošle godine, kada je upravo Damak uspeo da im oduzme bod.

Od tada, Mitrović, SMS i ostali igrači vodećeg tima na tabeli su zabeležili čak 29 uzastopnih pobeda, a najnoviji uspeh došao je u trećem minutu nadoknade kada je Mičel postigao gol za trijumf.

Utakmica je bila posebno uzbudljiva zbog spektakularnog preokreta. Salem Al Dausari je postigao gol za domaći tim u 79. minutu posle asistencije glavom Sergeja Milinković-Savića. Međutim, ekipa Damaka nije odustajala i uspela je da izjednači u 86. minutu pogotkom Domagoja Antolića, stvarajući napetu atmosferu na terenu.

Ipak, ni Damak nije uspeo da zaustavi fantastičnu seriju Hilala, koji će, ukoliko se "ne dogodi novo svetsko čudo", osvojiti šampionsku titulu i to nikad suverenije u istoriji saudijske Pro lige.

Najveće zasluge za to idu na račun srpskih reprezentativaca Sergeja i Aleksandra, koji su od dolaska iz Lacija, odnosno, Fulama, preporodili ovu ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading