SKANDAL OKO FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON SE NASTAVLJA: Planiraju da objave još jednu porodičnu fotografiju i to vrlo uskoro, a evo i zašto!

Autor:

Svet

16.03.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova porodična fotografija za rođendan princa Luja

SKANDAL OKO FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON SE NASTAVLJA:  Planiraju da objave još jednu porodičnu fotografiju i to vrlo uskoro, a evo i zašto!

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen


Prema izveštajima, Kejt i princ Vilijam će objaviti novu porodičnu fotografiju povodom rođendana princa Luja, uprkos nedavnom skandalu oko fotografije za Dan majki. Luj će napuniti šest godina 23. aprila, a princ i princeza Velsa navodno nameravaju da obeleže taj dan bez obzira na nedavne kontroverze. Prema rečima dvorskog pomoćnika koji je govorio za Sunday Times: "Oni cene ljubav i naklonost javnosti prema njihovoj deci i znaju da postoji javna želja da ih vide za njihove rođendane". Međutim, izvori bliski paru navodno su rekli da još uvek nije doneta "čvrsta odluka" o tome ko će fotografisati porodicu.

Kejtin mogući povratak na kraljevske dužnosti

Pored toga, novine su takođe prenele da bi Kejt konačno mogla da se obrati javnosti povodom zdravstvenih problema, a kao mogući datum povratka naveden je 17. april - kraj školskih praznika za njenu decu. 

Drama je počela prošle nedelje kada je porodična fotografija objavljena povodom Dana majki povučena uz "Kill" oznaku od međunarodnih agencija za slike i britanske agencije PA zbog straha da je bila izmenjena. Dan nakon objavljivanja slike, Kejt se izvinila putem saopštenja na društvenim mrežama koje je glasilo: "Kao i mnogi amaterski fotografi, ponekad eksperimentišem sa editovanjem. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog eventualne zbunjenosti koju je porodična fotografija koju smo podelili juče izazvala. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Dan majki."

Samo nekoliko sati kasnije, viđena je kako napušta Vindzor zajedno sa Vilijamom, koji je prisustvovao ceremoniji Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji tog popodneva. Kejt, koja se još oporavlja od abdominalne operacije koja je obavljena ranije ove godine, nije bila prisutna na ceremoniji, ali se navodno imala privatni termin.


Očekuje se da će ova nova porodična fotografija princa Luja privući veliku pažnju javnosti, s obzirom na nedavne događaje oko kontroverzne fotografije za Dan majki. Takođe, povratak Kejt na kraljevske dužnosti nakon oporavka mogao bi biti značajan korak, kako za nju lično, tako i za kraljevsku porodicu. Svi će sa nestrpljenjem očekivati da vide kako će se stvari dalje odvijati.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jana

17.03.2024 05:08

Ovog puta će neko to stručno odraditi!