MITAR I SERGEJ DOBIJAJU EKSTRA POJAČANJE! Al Hilal dovodi ZVEZDU Barselone!

Autor:

Sport

24.03.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider saudijskog prvenstva se ne zaustavlja.

MITAR I SERGEJ DOBIJAJU EKSTRA POJAČANJE! Al Hilal dovodi ZVEZDU Barselone!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Prema pouzdanim informacijama brazilskih novinskih agencija, Al Hilal je spreman da plati neverovatnih 100.000.000 evra za usluge 27-godišnjeg krilnog napadača Rafinje.

Ova ponuda uključuje i trostruko veću platu u odnosu na onu koju Brazilac trenutno prima u Barseloni.

Iako je Rafinja prvobitno odbio da napusti katalonski klub zbog ličnih ambicija da uspe u katalonskom gigantu, očekuje se da bi pritisak kluba mogao da ga natera da promeni mišljenje.

Nedostatak minutaže brazilsko fudbalera u Barseloni delimično se može pripisati sjajnim partijama Lamin Jamala, koji nedelju za nedeljom briljira na terenu.

 

 

Osim njega, na Rafinjinoj poziciji se nalazi i Feran Tores, što dodatno pojačava konkurenciju za mesto u startnoj postavi. Brazilac je stigao na Nou Kamp iz Lidsa za 58.000.000 evra u leto 2022. godine, ali se čini da bi mogao da napusti klub uskoro.

Al Hilal, poznat i kao "Azijski Real Madrid", trenutno dominira u Saudijskoj Arabiji. Sa 22 pobede i 2 remija, imaju 12 bodova više od prvog pratioca u ligi.

Osim toga, plasirali su se u polufinale azijske Lige šampiona, kao i nacionalnog Kupa i Superkupa.

Za lidera Pro lige, nastupaju i srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji su nedavno postavili svetski rekord sa svojim saigračima.

Očigledno je da bi transfer Rafinje u Al Hilal bio značajan korak za obe strane, a ostaje da se vidi da li će se ova transfer saga završiti u skorije vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading