ŠIRI SE SRPSKA KOLONIJA U AL HILALU! Još jedan Piksijev "orao" stiže kod Mitra i Sergeja!

Autor:

Sport

23.03.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeici ne žale novac da ga dovedu.

ŠIRI SE SRPSKA KOLONIJA U AL HILALU! Još jedan Piksijev "orao" stiže kod Mitra i Sergeja!

Foto: Twitter

Rukovostvo Al Hilala već neko vreme pokazuje interesovanje za dovođenje srpskih fudbalera u svoje redove.

Posle Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića, klub iz Rijada sada želi da angažuje i Filipa Kostića. Kragujevčanin je veoma brz i agilan igrač, a njegovo moguće pridruživanje lideru Pro lige moglo bi da označi značajan iskorak napred za ovaj kolektiv.

Interesovanje Al Hilala za Filipa Kostića pojavilo se još prošlog leta, ali do konačnog dogovora nije došlo. Sada, predstojeće leto se čini kao idealan trenutak za transfer, s obzirom na to da Kragujevčanin gotovo sigurno napušta Juventus. Njegov ugovor ističe 2026. godine, a vrednost prema "Transfermarktu" iznosi 9.000.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kostić

Angažovanje nekadašnjeg fudbalera Ajntrahta bio bi još jedan korak u povećanju "srpske kolonije" u Al Hilalu. Tandem najboljih igrača u vodećem timu tamošnjeg šampionata čine Piksijevi "orlovi, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, pa bi se tako Kostić pridružio svojim sunarodnicima u ovom kolektivu.

Transfer Filipa Kostića u Al Hilal predstavljao bi značajan korak za sve uključene strane. Klub iz Rijada pokazuje upornost u dovođenju srpskih fudbalera, a Kostićeva brzina i agilnost mogu biti od velike koristi za tim. Ostaje da se vidi da li će ovaj transfer zaista zaživeti, ali svakako je interesantno pratiti razvoj ove priče.

Podsetimo, pre šeika u trku za Kostićevim potpisom uključio se i francuski velikan, Olimpik iz Marselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading