BABA MARTA SE OZBILJNO "IGRA" SA NAMA: Juče smo nosili kratke rukave, danas ZIMSKE JAKNE - ZABELELA SE LOZNICA

Autor:

Vesti

24.03.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U isto vreme, Leskovac i Zaječar su uživali u prijatnih 19 stepeni iznad nule, što je dodatno naglasilo kontrast u temperaturama između različitih regiona.

BABA MARTA SE OZBILJNO "IGRA" SA NAMA: Juče smo nosili kratke rukave, danas ZIMSKE JAKNE - ZABELELA SE LOZNICA

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U 10 sati ujutru, Loznica je zabeležila četiri stepena u plusu, što je bilo toplije u poređenju sa Zlatiborom i Kopaonikom. Na ovom području padala je sitna kiša, dok je obližnje Gučevo bilo prekriveno snegom. Ovaj nagli prelazak sa jučerašnjih dvadesetak stepeni na zimsko jutro iznenadio je meštane Loznice, dok su padine oko grada bile obavijene maglom.

Različite temperature u okruženju

Sat vremena kasnije, temperatura u Loznici i dalje je bila četiri stepena u plusu, dok je Crni vrh pao na tri stepena. U isto vreme, Leskovac i Zaječar su uživali u prijatnih 19 stepeni iznad nule, što je dodatno naglasilo kontrast u temperaturama između različitih regiona.
 

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u ponedeljak očekuje promenljivo oblačno i sveže, sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kratkotrajne kiše, a na planinama snega. Kratkotrajni sneg se ujutro očekuje ponegde i u brdskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije. Na severu i istoku Srbije biće i vetrovito, sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. Uveće i noću vedro.

U utorak ujutro u većem delu prizemni mraz, a lokalno se očekuje i slab mraz. U toku dana toplije uz naoblačenje sa jugozapada, a južni i jugoistočni vetar biće u pojačanju, naročito u košavskom području i na planinama. Po podne i uveče ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.

U sredu i četvrtak umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom. U sredu i dalje vetrovito, a slabljenje vetra se očekuje u četvrtak, kada će skrenuti na severozapadni pravac. Od petka do kraja meseca pretežno sunčano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading