LALATOVIĆ BLIZU ISTORIJSKOG ANGAŽMANA: Smeši mu se posao u inostranstvu!

Autor:

Sport

07.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak menja sredinu.

LALATOVIĆ BLIZU ISTORIJSKOG ANGAŽMANA: Smeši mu se posao u inostranstvu!

Foto: Jelena Grlić

Nenad Lalatović je dobio otkaz u Spartak Subotici nakon poraza od Radničkog iz Niša nakon četiri meseca. Međutim, izgleda da srpski strateg neće dugo biti bez posla i da je već našao novi angažman. Prema saznanjima MaxBet Sporta, temperametni trener mogao bi se ponovo oproba u inostranstvu, ali ne u Evropi. 

Naime, Lalatović je na pragu preuzimanja kluba iz Indije, Goe. Kontakt je već uspostavljem, a bivši trener Crvene zvezde bi mogao da se u kratkom vremenskom intervalu uputi na ovu daleku destinaciju. Goa je trenunto na četvrtom mestu u domaćem šampionatu i ima pet boda manje od prvoplasiranog Mumbaja, što znači da će popularni Lalat imati veliki izazov.

Takođe, Goa je u sezoni 2019/20 bila prvak Indije, a čelnici kluba žele da se ponovo okite titulom, a idealno rešnje upravo vide u uvek zanimljivom Lalatoviću. Podsetimo, Nenad se u tri navrata okušao u inostranstvu kada je vodio Borac iz Banja Luke, Al Batin iz Zorju iz koje se vratio u srpski fudbal.

Od srpskih trenera u Indiji jedini je Ivan Vukomanović koji je na klupi Karale Blasters, tim koji je na poziciji ispod Goe. Svakao će biti zanimljivo videti rasplet događaja i konačnu odluku Lalatovića. 

Podsetimo, Spartak je vezao tri poraza od TSC, Partizana i Radničkog, što ga je udaljilo od plej-of zone. Ekipu će u narednom kolu, na gostovanju Radničkom 1923, predvoditi Ljubiša Dunđerski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading