ŠOK U SUPERLIGI! Lalatović dobio OTKAZ!

Autor:

Sport

04.04.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba!

ŠOK U SUPERLIGI! Lalatović dobio OTKAZ!

Foto: Jelena Grlić

Nenad Lalatović ostaje bez posla u Spartaku

Nakon što je preuzeo vođstvo nad Superligašem Spartakom iz Subotice u novembru prošle godine, trener Nenad Lalatović se suočava sa neočekivanim obrtom situacije. Iako su očekivanja bila visoka, Lalatoviću nije pošlo za rukom da ostvari željene rezultate, što je dovelo do toga da mu Subotičani uruče otkaz, saznaje Meridian sport.

Republika

Foto: FK Spartak Subotica

Nenad Lalatović


Loši rezultati i kraj saradnje

Spartak se poslednjih devet kola suočio sa izazovima, ostvarivši pet poraza, tri remija i samo jednu pobedu. Takav niz rezultata nije bio u skladu sa očekivanjima kluba, te je odluka o raskidu saradnje bila neizbežna. Trenutno se tim nalazi na desetoj poziciji na tabeli Superlige Srbije, sa svega devet pobeda, četiri remija i čak 15 poraza, osvojivši 31 bod za 28 kola.

Iako je tim sa severa Srbije u prošlom kolu pošteno namučio Partizan u Humskoj uz vrlo dobar meč, spasa temperamentnom stručnjaku nije bilo nakon što je Spartak doživeo poraz od dve pozicije niže plasiranog niškog Radničkog.


Budućnost Nenada Lalatovića

Ovaj neočekivani preokret sada stavlja Lalatovića u situaciju da traži novo radno mesto. Nakon iskustva sa Spartakom, biće zanimljivo videti u kom pravcu će se kretati njegova karijera i da li će pronaći novu priliku za vođenje nekog od superligaških timova. U karijeri je vodio mnoge timove sa ovih prostora, ali ima iskustva i u inostranstvu poput angažmana u Al Batinu i Zorji Lugansk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading