ČALMA OKO GLAVE POSTAJE ZAŠTITNI ZNAK MILANA PAVKOVA! Bivši napadač Zvezde ponovio scenu iz Salcburga (FOTO)

Autor:

Sport

02.04.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtićemo ga u ovakvom izdanju.

ČALMA OKO GLAVE POSTAJE ZAŠTITNI ZNAK MILANA PAVKOVA! Bivši napadač Zvezde ponovio scenu iz Salcburga (FOTO)

Foto: Starsport

Slavlje Milana Pavkova posle gola u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su izjednačenu utakmicu u 28. kolu Superlige Srbije na stadionu u Novom Sadu, završenu rezultatom 1:1. Domaći tim poveo je u 16. minutu golom Mihaila Ivanovića, dok je ekipa Čukaričkog uspela da izjednači zahvaljujući pogotku Igora Miladinovića u 25. minutu. Ovaj rezultat doneo je obe ekipama po jedan bod, čime su se izjednačili na tabeli.


Obe ekipe imaju isti učinak od po 44 boda, sa po 12 pobeda, osam remija i isto toliko poraza. Čukarički se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli zbog boljeg međusobnog skora, dok je Vojvodina na petoj poziciji.

Ipak, ono što je obeležilo meč, pored posete Dragana Stojkovića Piksija tribinama "Karađorđa", jeste izdanje Milana Pavkova. Naime, fudbaler Čukaričkog podsetio je sve delije izgledom na jedno lepo veče od pre šest godina.

 

Bivši napadač Crvene zvezde imao je čalmu oko glave zbog udarca koji je zadobio tokom meča. Identično je izgledao i u Salcburgu, kada je indirektno doneo crveno-belima plasman u Ligu šampiona. Večeras nije zabeležio ozbiljniji učinak, pa je zamenjen u 69. minutu.


Čukarički je zabeležio treći remi u poslednje četiri utakmice, dok je Vojvodina prekinula niz od četiri uzastopne pobede.

U narednom kolu, Čukarički će se suočiti sa TSC-om u Bačkoj Topoli, dok će Vojvodina odmeriti snage sa Železničarom u Pančevu.

U drugom meču koji se odigrao istog dana, TSC je ostvario pobedu na gostujućem terenu protiv Novog Pazara rezultatom 4:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading