JA SAM ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE: Ovo je moj savet broj JEDAN za muškarce koji žele više intimnih odnosa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda filmova za odrasle Džoni Sins ima ključni savet za muškarce koji žele da poboljšaju svoju ljubavnu igru.

JA SAM ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE: Ovo je moj savet broj JEDAN za muškarce koji žele više  intimnih odnosa!

Foto: instagram

Džoni Sins

Džoni Sins je zvezda "Večere sa Danijem" i "Prljavih mama 6". Kada je imao 23 godina morao je da brije glavu, ali ne zato što je to želeo. Upravo prihvatanje ćelavosti smatra jednim od ključnih tačaka zbog čega se muškarac može bolje osećati.

- Neki od najtalentovanijih ljudi na svetu su ćelavi - ističe.

Sins, čije je pravo ime Stiven Vulf, bavi se po*no biznisom od 2006. godine, nakon što je dao otkaz na građevinskom poslu. Prvo je pronašao se*sualni rad preko oglasa na Craiglist-u i počeo da gradi svoj pravac, a sada je jedna od najvećih svetskih zvezda.

Čak je osvojio nagradu za najpopularnijeg muškog umetnika od strane žena na godišnjim nagradama Por*hub 2018.

Foto: instagram

Džoni snima filmove za odrasle

Sins je takođe za australijske novine rekao kako njegov rad može da stane na put njegovim romantičnim vezama. On se 2019. godine razveo od koleginice Kise Sins. 

- Zabavljanje je već teško za većinu nas, a prostitucija i se*s sa definitivno otežavaju stvari - rekao je on i dodao da je sada samac i spreman za druženje.

Istakao je da se nada da će pronaći partnera koji je "spreman da prihvati njegov način života, a vi prihvatite to kako on živi".

- U poslu je prilično lako i uobičajeno pronaći partnera jer oboje radite istu stvar. Još uvek možete biti ljubomorni, što je u redu, to je zapravo samo komunikacija sa drugom osobom - rekao je on, prenosi "Njujork post".

Sins je objasnio da je biti po*no zvezda samo posao i sredstvo za postizanje cilja, navodeći da bi radije otišao kući i bio sa osobom sa kojom izlazi nego da radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading