VOJAŽA NAPALI DA ZARAĐUJE PREKO BRESKVICE: Popularni reper UZVRATIO UDARAC!

Autor:

Zabava

23.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž se oglasio nakon navoda da zarađuje preko Breskvicine grbače!

VOJAŽA NAPALI DA ZARAĐUJE PREKO BRESKVICE: Popularni reper UZVRATIO UDARAC!

Foto: instagram

Mladi i popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž odlučio je da pokrene novi biznis, zbog čega se našao na meti pojedinih fanova. Naime, on će prodavati ledene čajeve, koji će imati ukus breskve i lubenice, a nekima su ga napali da pokušava da "pravi biznis preko grbače bivše devojke", Anđele Ignjatović Breskvice.

Vojaž se oglasio i odgovorio na prozivke.

- Na našem tržištu je stvarno malo produkata takvog tipa bez šećera, u potpunosti zdravih i iskreno ledeni čaj je moje omiljeno piće. Samim tim sam iz ljubavi prema tom piću hteo da napravim nešto svoje da bih mogao da podelim tu moju ljubav sa drugima. "Volim tea" je čista ljubav. A biće od breskve i lubenice, da - rekao je reper.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž odgovorio na prozivke da novac zarađuje preko Breskvice

Budući da mu je neophodan pamtljiv naziv brenda, Vojaž je sada otkrio na šta se sve fokusirao.

- Suštinski, baziramo se na tome da bude jako zanimljivo za izgovor i lako pamtljivo, kao sto je izazvalo veliku buru, "Volim te(a)" kao ti, kao čaj, jednostavno ide jedno s drugim i jako je zanimljiva fraza za ponavljati - istakao je Mihajlo.

- Nema veze s vezom! Ne pravim ja ništa, to je na moj račun, nije to na njen račun. Nema to veze sa njom ni na koji način, jednostavno i sam ukus breskve je najkomercijalniji ukus ledenih čajeva i zato je glupo da se ne uradi najkomercijalniji ukus, i to smo mi uradili - istakao je on, te na konstataciju kako mnogi to povezuju i komentarišu, on je kratko odgovorio:

- Jasno mi je naravno, ali davno smo mi to prerasli - poručio je on za "Telegraf".

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Ignjatović Breskvica, Vojažova bivša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading