ČEČENI STALI NA PUT TERORISTIMA IZ MOSKVE! Kadirov otkrio DETALJE akcije: Pripadnici Ahmata stigli u 3 sata i započeli potragu!

Autor:

Svet

23.03.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova koordinacija i brza reakcija su bili ključni faktori u uspešnom izvršenju zadatka.

ČEČENI STALI NA PUT TERORISTIMA IZ MOSKVE! Kadirov otkrio DETALJE akcije: Pripadnici Ahmata stigli u 3 sata i započeli potragu!

Foto: Telegram /Intel Slava Z/BAZA, Shutterstock,

Šef Čečenije, Ramzan Kadirov, istakao je herojsku ulogu vojnika puka Ahmat-Rusija u hapšenju četvorice terorista osumnjičenih za strašan napad u koncertnoj sali Krokus u Moskvi. Njihova brza i odlučna akcija, zajedno sa Centrom za posebne namene FSB i vojnicima Lenjingradskog vojnog okruga Rusije, dovela je do hapšenja osumnjičenih.

Brza reakcija i koordinacija akcije


Čečenski borci su reagovali na poziv za akciju i stigli na mesto događaja u Brjanskoj oblasti, gde su zajedno sa FSB i vojnicima Lenjingradskog vojnog okruga Rusije preduzeli akciju za hapšenje terorista. Njihova koordinacija i brza reakcija su bili ključni faktori u uspešnom izvršenju zadatka.

Tragika napada u koncertnoj sali Krokus


Napad u koncertnoj sali Krokus izazvao je veliku tragediju, sa najmanje 143 osobe koje su izgubile život, a veliki broj teško povređenih koji se nalaze u bolnicama. Očekuje se da će broj žrtava biti još veći, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Uhapšeni teroristi u Brjanskoj oblasti


Teroristi su pokušali da pobegnu u pravcu Ukrajine, ali su vojnici puka Ahmat-Rusija, zajedno sa FSB, uspeli da ih uhapse u Brjanskoj oblasti oko 3 sata ujutru. Njihovo hapšenje predstavlja važan korak u borbi protiv terorizma i pokazuje odlučnost i sposobnost ruskih snaga bezbednosti da se suprotstave ovakvim pretnjama.

Ovim herojskim činom, vojnici puka Ahmat-Rusija su pokazali hrabrost i predanost u zaštiti građana i bezbednosti zemlje. Njihova brza reakcija i efikasna akcija zaslužuju veliko priznanje i zahvalnost celog društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading