JEREMIĆEVU POKUŠALI DA SMENE, ONA NAPRAVILA HAOS! Skandalčina u jutarnjem programu UŽIVO: Neko će ODGOVARATI!

Autor:

Zabava

23.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka besna kao ris!

JEREMIĆEVU POKUŠALI DA SMENE, ONA NAPRAVILA HAOS! Skandalčina u jutarnjem programu UŽIVO: Neko će ODGOVARATI!

Foto: Pink

Pevačica i deklarisana prostitutka Elektra Elit juče se usnimila u studiju popularne voditeljke Jovana Jeremić, te najavila da će ona voditi jutarnji program umesto nje. Naime, kako je otkrila u svojoj najnovijoj objavi na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter), kontroverzna pevačica je donela odluku da pomogne Jeremićevoj i preuzme njenu ulogu ispred kamere.

- E, kaži Jovana... Aha, sutra ne možeš da vodiš? Ništa, menjam te ja, ljubavi. Opušteno! Hajde, na vezi smo... Ljubim te - rekla je Elektra u navodnom razgovoru sa popularnom voditeljkom, te joj poželela da uživa svojim partnerom, biznismenom i vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem, dok je ona menja na ružičastoj televiziji:

- Znači od danas, petak, subota, nedelja, pa možda čitava nedelja, možda čitav mesec... Zavisi kad Jovanica umesi pogačice sa njenim suprugom! Možda i ja odem da pomognem dotičnom gospodinu, neke krosane da napravilm ili tako nešto. Dragi gosti, od danas sa vama jutarnji program sa Elektrom Elit! Taka-raka-tak!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić pobesnela u "Novom jutru"

Međutim, Jovana je rano jutros videla da je neko dirao njenu govornicu i pobesnela je uživo u programu. Kako je istakla u emisiji uživo, neko će odgovarati za to.

- Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja - besnela je Jovana, misleći da joj je neko od kolega dirao rekvizite u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sofija

24.03.2024 05:49

Iskompeksirani baštenski patuljak.Čuj...ona ne dozvoljava....kao da se ti nešto pitaš!Još si zabavna onom tvom otkačenom gospodaru,ali i njemu ćeš da dosadiš pa ćeš da šetkaš polugola i sa roleksom negde po livadama.