REPER IZ CRNOG CERAKA SMEŠTEN U BOLNICU: Sav u zavojima, čeka ga HITNA OPERACIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biba se oglasio iz bolnice i podelio fotku iz kreveta!

REPER IZ CRNOG CERAKA SMEŠTEN U BOLNICU: Sav u zavojima, čeka ga HITNA OPERACIJA! (FOTO)

Foto: Tanjug, Printscreen/https://www.tiktok.com/@muziikqnt

Đorđe Bibić Biba, član naše poznate rep grupe "Crni Cerak", koju je oformio sa Reljom Despotovićem Seksijem i Miljanom Rogošićem Armanijem, završio je u bolnici.

Kako je otkrio svojim pratiocima, on je u gipsu i zavojima i čeka operaciju noge. Takođe, Biba je obavestio pratioce da mora da otkaže nastupe u narednom periodu.

Republika

Foto: Instagram.com

Bibina objava na Instagramu

- Evo da vam se javim, pošto mi mnogo ljudi piše. Živ sam i zdrav, hvala svima što brinete, biće sve okej. Čekam operaciju noge - napisao je Biba, pa nastavio:

- Moraću da otkažem sve nastupe u naredno periodu, muzika će isto kasniti. Ide "Muhamed" kroz desetak dana i još jedno iznenađenje - dopisao je reper.

- Voli vas brat i slušamo se uskoro, a gledamo malo kasnije - zaključio je Bibić putem storija na društvenoj mreži Instagram, te dodao emotikon dva srca i emotikon koji "drži fige".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bibismols (@bibismols)

 

Biba nije toliko eksponiran kao drugi članovi grupe, ali se za njega ranije pisalo i da je radio kao broker u jednoj američkoj kompaniji, pored toga što se bavio "repovanjem na klupama u kraju". Inače, reper će uskoro postati otac. Bibina supruga je otkrila da se nalazi u drugom stanju. Objavila je sliku na kojoj se vidi njen trudnički stomak, dok je Biba sedeo u pozadini na krevetu. Ova objava izazvala je veliku radost među fanovima i pratiocima para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading