DRAGANA MIRKOVIĆ SE ZALJUBILA: Srećne vesti iz dvorca u Beču, OVAJ MUŠKARAC je sve promenio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila novi duet sa popularnim pevačem!

DRAGANA MIRKOVIĆ SE ZALJUBILA: Srećne vesti iz dvorca u Beču, OVAJ MUŠKARAC je sve promenio! (VIDEO)

Foto: Miomir Milić

Folk zvezda Dragana Mirković snimila je duet sa hrvatskim pevačem Ivanom Zakom, koji nosi naziv "Kad srce stane". Pevačica je spot za pesmu snimila u dvorcu Ebenfurt kraj Beča, gde godinama živi. 

Stihovi ove pesme privukli su veliku pažnju.

- Ti kada me pogledaš sa srca mog pada prašina i da sam se zaljubila kaže sjaj u mojim očima. Kao da je čarolija ime moje sa tvojih usana. Kada me zoveš ne odgovaram, samo da mi ime ponavljaš. Koliko volim te, a život jedan, da ti to pokažem bar tri mi treba - poručuje, između ostalog, pevačica u ovoj pesmi.

- Svi mogu, ali nemoj ti da nedostaješ. Kad srce stane kasno je. Na tebe pomislim kad čujem ljubav. Ti moja sreća si i moja tuga. Svako "volim te" šapni glasnije - poručuje dalje Dragana uz kadrove nastale u njenom velelepnom zamku, pa je jasno da se maksimalno fokusirala na posao.

Podsetimo, Dragana je nedavno obavestila javnost da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gazda Vazda

13.04.2024 14:34

Lepa pesma lepo otpevano.