POVREĐEN NAŠ GLUMAC: Odmah se oglasio nakon NEZGODE! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić saopštio pratiocima da se povredio!

POVREĐEN NAŠ GLUMAC: Odmah se oglasio nakon NEZGODE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Popularni mladi glumac Milan Marić saopštio je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da je doživeo nezgodu. Naime, on je povredio koleno i mora da nosi steznik, koji je i uslikao, a potom objavio na svoj stori.

Da povreda nije toliko ozbiljna, govori to što se Milan našalio na svoj račun. 

- Nije petak 13, ali može da posluži! - napisao je glumac.

Marić nije otkrio kako se povredio.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/eugensmesni

Objava Milana Marića

Inače, glumac je dospeo u žižu interesovanja javnosti i kad je pre nekoliko godina ispričao kako je smuvao svoju stariju koleginicu Ninu Violić. Njih dvoje su se upoznali u Beogradu 2014. godine, kada je Nina posetila grad kako bi izvela predstavu "Kako smo preživjele". Ovaj susret označio je početak njihove romanse iako su se bavili istim poslom, glumom, ali i pripadali različitim generacijama.

Nakon susreta u Beogradu, njih dvoje su svoju romansu nastavili u Zagrebu, gde je Milan igrao Gavrila Principa u predstavi 'Mali mi je ovaj grob". Ovaj period njihovog zajedničkog života bio je obilježen profesionalnim uspesima oboje, ali i pažnjom medija zbog njihove neobične veze.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Milan Marić

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - ispričao je Milan Marić za "Blic" pre nekoliko godina.

Glumci su ovu vezu okončali nakon nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading