"SEKU JE STIGLA KAZNA BOŽIJA" Dara Bubamara RAZVEZLA jezik o pevačici, UDARILA je nikad niže!

Autor:

Zabava

12.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara bez dlake na jeziku!

"SEKU JE STIGLA KAZNA BOŽIJA" Dara Bubamara RAZVEZLA jezik o pevačici, UDARILA je nikad niže!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Pevačica Dara Bubamara nedavno je gostovala u emisiji gde je otkrila neke detalje iz svog života na estradi, ali i otvoreno progovorila o sukobu sa koleginicom Sekom Aleksić.

Dara je objasnila da ju je Seka povredila time što je zakazala koncert samo sedam dana pre njenog, iako je Dara u tom trenutku bila u bolnici. Dara je istakla da je to doživela kao ljubomoru, posebno zbog sumnje da su neki sponzori uticali na Seku da sabotira Darin koncert.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara

 

Sreća je što sam ja u Novom Sadu i živim u drugom svetu. Nema me po Beogradu po lokalima. Jedino odem sa Cecom na ručak nekad ali ovako inače se ne družim preterano. Jeste povredila me je jedna, znamo koja je. Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju.

- Mi sedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam "čoveče o čemu se radi". I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama. A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to - ispričala je Dara za Telegraf. 

Republika

Foto: Live Production

Seka Aleksić

 

Dara je istakla da je bila odlučna da pokaže svoju snagu i kvalitet, te je angažovala najjače ljude za ozvučenje i binu, bez ikakvih sponzora. Iako je bila suočena sa sabotiranjem i negativnim uticajima, Dara je istakla da je uspela da napravi spektakularan koncert.

Nakon ovog sukoba, Dara i Seka se nisu čule, a Dara je istakla da ne želi ni da čuje za ljude koji je povredili. Istakla je da ima "amneziju" na loše ljude i situacije, te da se fokusira samo na pozitivne odnose sa ljudima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
NS

12.04.2024 23:01

Kaže Ima amneziju za loše ljude i situacije, a do detalja ispričala lošu situaciju sa Sekom. Daro, dogovori se sama sa sobom, za početak.

Vlada

13.04.2024 09:35

Darinka i Zuhra dve nebitne osobe

Nebitno

14.04.2024 15:50

Od onakve pevačice i glasa osta samo tona čvaraka i kubik silikona.... Žalosno 😔