HAOS U ARENI! PARTIZANOVI NAVIJAČI SE SUKOBILI ZBOG HRVATA: Grobari digli transparent PROTIV Kukoča i Rađe, pa dobili ZVIŽDUKE! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane scene u hali.

HAOS U ARENI! PARTIZANOVI NAVIJAČI SE SUKOBILI ZBOG HRVATA: Grobari digli transparent PROTIV Kukoča i Rađe, pa dobili ZVIŽDUKE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Tokom poslednje utakmice Partizana u Evroligi ove sezone, desile su se nemile scene na tribinama Beogradske arene. Grobari su izazvali kontroverzu podizanjem parole koja je izazvala negativne reakcije kod simpatizera crno-belih.


Grobari su podigli parolu koja je izazvala negativne reakcije - poruka je bila usmerena ka Hrvatima i njihovom "bežanju" sa postolja u Atini. Pritom su skandirali Dinu Rađi: "Dino Rađa, pi*** Ust**ka", što je naljutilo simpatizere crno-belih. Ova provokacija je izazvala veliko nezadovoljstvo među simpatizerima Partizana, a situacija se dodatno zaoštrila skandiranjem uvredljivih reči upućenih Rađi.

- Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ust**ama što beže sa postolja u Atini - piše na paroli.

Ovakav potez navijača izazvao je burnu reakciju simpatizera Partizana, koji su odgovorili zvižducima i skandiranjem uvredljivih reči.


Podsetimo, izabranici Željka Obradovića sami su krivi što se nisu domogli plej-ina jer su mnogo mečeva ove sezone izgubili u nepromišljenim završnicama susreta. Da su samo jedan dobili, poput onog protiv Bajerna, večeras bi imali sudbinu u svojim rukama da pobedom nad Valensijom odu dalje.

Međutim, crno-beli su sinoć zavisili od Crvene zvezde koja je morala da pobedi Efes u gostima i da tako izbaci Turke a pogura večitog rivala. Kako je domaćin slavio ubedljivo sa 100:55, četa Željka Obradovića sa Špancima igra revijalan meč za publiku i čast. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading