ANĐUŠIĆ ŽELI DA POKAŽE SVOJ PONOS: Partizan nije hteo da zavisi od Zvezde, nije bilo lako čekati njen meč

Autor:

Sport

12.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valensija mora pasti zbog navijača, kaže bek crno-belih.

ANĐUŠIĆ ŽELI DA POKAŽE SVOJ PONOS: Partizan nije hteo da zavisi od Zvezde, nije bilo lako čekati njen meč

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana oprostiće se večeras (20.30) od Evrolige za ovu sezonu. Izabranici Željka Obradovića sami su krivi što se nisu domogli plej-ina jer su mnogo mečeva ove sezone izgubili u nepromišljenim završnicama susreta. Da su samo jedan dobili, poput onog protiv Bajerna, večeras bi imali sudbinu u svojim rukama da pobedom nad Valensijom odu dalje.

Međutim, crno-beli su sinoć zavisili od Crvene zvezde koja je morala da pobedi Efes u gostima i da tako izbaci Turke a pogura večitog rivala. Kako je domaćin slavi ubedljivo sa 100:55, četa Željka Obradovića će sa Špancima odigrati revijalan meč za publiku i čast. Toga je svestan i zamenik kapitena Danilo Anđušić.

- Treba da uradimo sve što je do nas i da pobedimo. Pre svega zbog nas samih, da pokažemo ponos. Ali i da se odužimo sjajnim navijačima koji nas prate tokom cele sezone. Verujem da će i večeras doći u velkom broju. Mi ovom meču pristupamo kao i svakom drugom - rekao je Anđušić.

Ipak, on nije mogao a da se ne osvrne na poraz Zvezde koji je odredio i njihovu sudbinu.

Republika

Foto: KK Efes

Duel Efesa i Zvezde

- Nismo želeli da zavisimo od drugih. Bilo je lakše da zavisiš od sebe. Čak i kada je to veći pritisak lakše je kada je sudbina u tvojim rukama. Bilo da je dobro ili loše na kraju. Nije bilo lako čekati tuđe mečeve - dodao je Anđušić, pa se vratio utakmici sa Valensijom:

- Verujem da ćemo se potruditi da budemo maksimalni, pre svega energetski. Valensija je cele sezone igrala dosta fizički jako, a tamo smo uspeli da pobedimo. To je recept i za ovu utakmicu. Da odbrambeno budemo dobri na njihove taktičke zamisli. Iz toga će doći samopouzdanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading