OBRADOVIĆ ŠOKIRAO PRED MEČ PROTIV VALENSIJE: Žoc doneo važnu odluku a tiče se POMOĆI ZVEZDE

Autor:

Sport

11.04.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana poslao jasnu poruku večitom rivalu šta od njega očekuje protiv Efesa

OBRADOVIĆ ŠOKIRAO PRED MEČ PROTIV VALENSIJE: Žoc doneo važnu odluku a tiče se POMOĆI ZVEZDE

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Košarkaši Partizana dočekaće sutra Valensiju u 34. kolu Evrolige. Međutim, u kakvom će ambijentu, atmosferi i raspoloženju duel biti odigran zavisi od večerašnjeg susreta koji će odigrati Efes i Crvena zvezda u Istanbulu. U slučaju pobede crveno-belih izabranici Željka Obradovića će imati sve u svojim rukama, da trijumfom u grotlu Arene odu u plej-in.

Međutim, ako Efes slavi nad četom Janisa Sferopulosa turski tim će u doigravanje a "parni valjak" i Valensija će praktično odigrati revijala susret. Upravo zbog toga ne čudi uvertira koju je  Žoc imao.

- Igramo meč pred našim navijačima, da im se još jednom zahvalimo na neverovatnoj atmosferi koju su svi prepoznali. Valensija je promenila trenera, odigrali su izvanredno u španskoj ligi, pobedili su Baskoniju lako, igračima je očigledno prijala ta promena, ne sumnjam da će imati veliki motiv da odigraju dobro i ovde. Znamo sve o njima, imaju kvalitet, igraju veoma agresivno, bilo nam je jasno da tamo moramo da igramo agresivno, nadam se da ćemo i ovoga puta - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Igrači Partizana

On se potom osvrnuo i na činjenicu da im sudbina zavisi od večitog rivala. Međutim, Žoc nije hteo da se bavi spekulacijama nekoliko sati pre nego što počne duel u Istanbulu.

- Ceo život sam se bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promeniti ni ovoga puta. Mislim da je to jedini način, nema razloga da nešto menjam - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading