U PARTIZANU SE PALI CRVENI ALARM! Stigle UŽASNE VESTI pred meč sa Valensijom! OPREZ PODIGNUT NA MAKSIMUM!

Autor:

Sport

07.04.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorenje koje "parni valjak" mora da primi.

U PARTIZANU SE PALI CRVENI ALARM! Stigle UŽASNE VESTI pred meč sa Valensijom! OPREZ PODIGNUT NA MAKSIMUM!

Foto: Starsport

U okviru 28. kola španske Endesa lige, Valensija je postigla impresivan trijumf nad Baskonijom rezultatom 111:101. Nakon smene trenera Aleksa Mumbrua i dovođenja Ćavija Alberta, Valensija je demonstrirala sjajnu igru i već u drugom periodu imala veliku prednost od plus 28 poena.

Ovo bi trebalo da bude veliko upozorenje za Partizan, s obzirom da se crno-beli u poslednjem kolu sastaju sa "slepim miševima" koji su na meču sa Baskonijom naglasili da nisu za potcenjivanje. 

Republika

Foto: Evroliga

Košarkaši Valensije

Kris Džons se istakao sa 27 poena, 2 skoka i 7 asistencija, dok je Šemi Odželeje doprineo sa 25 poena, 7 skokova i 1 asistencijom. U ekipi Baskonije, Markus Hauard je bio impresivan sa 36 poena, dok je Ćime Moneke pružio dabl-dabl partiju od 21 poena i 10 skokova.

Utakmica između Unikahe i Manrese donela je veliki preokret u četvrtom periodu. Manresa je imala značajnu prednost od plus 20, ali je Unikaha uspela da napravi seriju od 17:0 i na kraju ostvari pobedu. Kamerun Tejlor je prednjačio kod pobednika sa 18 poena, 3 skoka i 4 asistencije, dok je Branku Badio bio najefikasniji u ekipi Manrese sa 15 poena i 2 skoka.

Ekipa Tenerife je dominirala u susretu sa Đironom, zadržavajući dvocifrenu prednost tokom većeg dela meča. Marselo Uertas je predvodio Tenerife sa 21 poenom i 1 asistencijom, dok je Ike Irogbu bio najefikasniji u ekipi Đirone sa 18 poena, 3 skoka i 5 asistencija. 

U ubedljivoj pobedi Andore nad Granadom, Džerik Harding se istakao sa 20 poena i 2 skoka, dok je Marin Marić pružio sjajnu dabl-dabl partiju sa 18 poena, 10 skokova i 2 asistencije. Mihajlo Andrić je doprineo sa 3 poena, 2 skoka i 1 asistencijom.

U nedelju su odigrane četiri zanimljive utakmice u sklopu 28. kola španske Endesa lige, donoseći sjajnu košarkašku akciju i neizvesnost na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading