PARTIZANOVCI ZADOVOLJNI! Panter: Konačno bez drame, sledi reset glave i tela! Naneli: Da budemo spremni protiv Valensije!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostvarili važnju pobedu u Berlinu.

PARTIZANOVCI ZADOVOLJNI! Panter: Konačno bez drame, sledi reset glave i tela! Naneli: Da budemo spremni protiv Valensije!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

Košarkaši Partizana savladali u Albu u Berlinu (94:83) i pred poslednje kolo Evrolige ostali u trci za plasman u doigravanje. Crno-beli nakon 33 runde imaju 15 pobeda i nalaze se na 11. mestu.

U pobedničkom sastavu blistao je kapiten Kevin Panter koji je postigao 15 poena.

- Konačno smo meč završili bez drame, onako kako treba. Sada je bilo mnogo fokusa. Sledi reset glave i tela pred sledeći meč - naveo je kapiten Partizana Kevin Panter i dodao:

- Navijači su nas i večeras nosili, uvek dolaze da nas podrže, kod kuće ili na strani, potpuno je isto. Sada treba da resetujemo um i tela za Valensiju.

Ispomoć je imao u Džejmsu Naneliju koji je utakmicu završio kao najefikansiji kod gostiju sa 17 poena.

- Težak meč, srećan sam zbog pobede i obavljenog posla. Alba igra na kontre, trojkaška ekipa, a mi smo iskontrolisali skok i našli način da dođemo do pobede. Sjajna pobeda. Igrali smo snažno 40 minuta. Odradili smo posao. Zaustavili smo njihovu igru iz tranzicije. Pokušali smo i da ih nadskočimo, ne znam kakva je statistika za to. Preživeli smo da se borimo još jedan dan. Sada imamo dosta vremena da odmorimo i da se spremimo za meč sa Valensijom - istakao je Naneli.

Crno-beli odlučujući meč ligaškog dela sezone u elitnom takmičenju igraju 11. aprila protiv Valensije u Beogradskoj areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading