GROBARI UVEK UZ PARTIZAN! Navijači crno-belih okupirali Berlin! Domaći u ČUDU ZBOG HIMNE I DOČEKA ZA ŽOCA (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška protiv Albe.

GROBARI UVEK UZ PARTIZAN! Navijači crno-belih okupirali Berlin! Domaći u ČUDU ZBOG HIMNE I DOČEKA ZA ŽOCA (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Partizan gostuje Albi u Belinu u kolosalno važnom meču u Evroligi gde će, očigledno, imati ogromnu podršku navijača. Meč je od 20.30 u pretposlednjem kolu Evrolige

Izabranike Željka Obradovića samo pobeda ostavlja u trci za plej-in, pa je zbog toga mnogo "grobara" stiglo u glavni grad Nemačke kako bi podržali svoje miljenike.

Oni su na ulici napravili vatrenu atmosferu paleći baklje i pevajući pesme posvećene svom voljenom klubu. Na tribinama "Mercedes benz arene" ima ih nekoliko stotina. Oni su u tekućoj sezoni redovno pratili četu popularnog Žoc i na gostujućim utakmicama, a pogledajte kako su dočekali miljenika Obradovića uoči meča.

 

Takođe, grmelo je kada su zapeli čuvenu himnu Partizana. Evro kada je to izgledalo:

 

Među "grobarima" su i brojni navijači bratskog PAOK-a, a ističe se i transparent okačen na ogradi navijačkog kopa na kojem piše "Kosovo je Srbija".

Podsetimo, Alba je poslednja na tabeli i sigurno će želeti da zagorča život bolje plasniranim ekipama, u ovom slučaju crno-belima. Međutim, Paritzan ne zavisi samo od sebe, u velikoj meri mora pratiti i događanja iz Istanbula gde će bivši klub Obradovića, Fenerbahče igrati protiv Anadolu Efesa.

Za Partizan bi najbolje bilo da večeras Efes, Valensija i Olimpija Milano izgubi, a potom da u poslednjem kolu Žocova četa pobedi Valesniju. Takođe, Paritzan će morati da računa na svog ljutog rivala Crvenu zvezdu koja u poslednjoj rundi igra protiv Efesa u Turskoj. 

Biće zanimljivo ispratiti rasplet do kraja regularnog dela elitnog evropskog takmiečnja, jer su sve ekipe skoro izjednačene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading