JEDVA JE DOČEKAO DA POBEGNE, PA DA SE OGLASI! Jabusele u jednoj rečenici IZNERVIRAO grobare!

Autor:

Sport

22.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašk Reala ostavio poruku na društvenim mrežama.

JEDVA JE DOČEKAO DA POBEGNE, PA DA SE OGLASI! Jabusele u jednoj rečenici IZNERVIRAO grobare!

Foto: Starsport

Prošle godine nije dolazio u Beograd zbog suspenzije, ali je ovoga puta Geršon Jabusele dočekan u Areni kao najveći neprijatelj. Iako nije razumeo šta su skanidrali navijači Partizana, sigurno je da se nije osećao ni malo prijatno.

Navijači crno-belih mu nisu zaboravili incident koji je napravio u plej-of utakmici prošle sezone, kada je bacio Dantea Egzuma na parket i tom prilikom ga povredio. 

Zato je još od prvog izlaska na parket i uagrevanja i  svakog kontatka sa loptom, Jabusele bio ispraćen zvižducima i uvredama sa tribina krcate Arene. 

Republika

Foto: Starsport

Jabusele i Naneli u duelu

Nisu ga zaobišle ni uvrede navijača Partizana, koje je dobio pri ulasku i izlasku sa terena. 

Francuz se posle meča oglasio na Tviteru i poslao poruku navijačima crno-belih koji su sudeći po komentartima poludeli zbog toga.

- Bog je uvek veliki, nemojte da zaboravite to... - napisao je Geršon Jabusele.

Usledila je lavina komentara i brutalne uvrede na račun Francuza, a najviše od strane grobara, koji mu očito nikada neće oprostiti incident koji je napravio u utakmici Top 8 faze, kada je i nastao ceo skandal kontroverzne serije četvrtfinala Evrolige.

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

- Vaše postojanje je dokaz da on (Bog) nije - stoji u jednom od komentara na račun Jabuselea.

- Pitate se zašto vas mrzi 20.000 ljudi u Areni i još toliko spolja? Mislite li da svi oni greše i da ste samo vi u pravu - napisao je drugi fan crno-belih.

Foto: printscreen

 

"Svinjo debela, mrš bre, pig (eng.prim.aut svinja)"... Samo su neke od uvreda koje je Jabusele sam sebi prouzrokovao objavom na društvenim mrežama, pa je "počašćen" od strane navijača Partizana.

Foto: printscreen

 

Real je sinoć, podsetimo, lako izašao na kraj s crno-belima "slomivši" ih u poslednja dva minuta treće četvrtine serijom 16:0. Posle toga rutinski su priveli meč kraju i upisali novi trijumf, koji ih je ostavio na liderskoj poziciji evroligaške tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading