PRODAT HOTEL JUGOSLAVIJA! Procenjena visoka vrednost imovine

Autor:

Vesti

22.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planom detaljne regulacije predviđena rekonstrukcija hotela, ali i izgradnja dve kule visine 155 metara. Izradu tog plana finansirala je kompanija MV Investment.

PRODAT HOTEL JUGOSLAVIJA! Procenjena visoka vrednost imovine

Foto: shutterstock

Nakon nedavno završene javne licitacije, Hotel Jugoslavija ima nove vlasnike. Kompanija Danube Riverside, koja je bila u stečaju, uspela je da proda svoju najvredniju imovinu, uključujući čuvenu zgradu na Zemunskom keju, pripadajuće zemljište i umetnička dela od istorijskog značaja.
Visoka vrednost imovine

Vrednost imovine, koja je procenjena na 6,53 milijarde dinara, privukla je pažnju na licitaciji. Početna cena na aukciji iznosila je 3,18 milijardi dinara, a hotel je na kraju prodat za 3 milijarde 176 miliona dinara. Ova cena je izazvala interesovanje javnosti, s obzirom na značajnu razliku između početne cene i konačnog iznosa za koji je hotel prodat.

Planirana rekonstrukcija 

Prema planu detaljne regulacije, koji je finansirala kompanija MV Investment, predviđena je rekonstrukcija hotela, ali i izgradnja dve kule visine 155 metara. Ova informacija izazvala je veliko interesovanje, s obzirom na ambiciozne planove za transformaciju prostora oko hotela.

Reakcije na novu promenu vlasništva

Nakon što je objavljeno da je Hotel Jugoslavija prodat, javnost je burno reagovala. Mnogi su izneli svoje mišljenje o budućnosti hotela i okolnog prostora, ističući značaj ove promene vlasništva za celu zajednicu.

Završne reči

Prodaja Hotela Jugoslavija i planirana rekonstrukcija, zajedno sa izgradnjom dve kule, predstavljaju značajan korak u transformaciji ovog istorijskog mesta. Uz novog vlasnika i ambiciozne planove za budućnost, ova promena obećava da će Zemunski kej doživeti značajnu preobrazbu u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading