PRED MEČ SA PARTIZANOM! Crveno-beli izdali HITNO saopštenje!

Autor:

Sport

26.03.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 32. kola Evrolige igra se u četvrtak od 20.30 časova.

PRED MEČ SA PARTIZANOM! Crveno-beli izdali HITNO saopštenje!

Foto: Starsport

Kako se bliži kraj sezone u Evroligi, uzbuđenje raste, a borba za plej-of postaje sve neizvesnija.

Sa samo tri preostala kola, situacija pri dnu tabele je potpuno ujednačena, a Partizan se trenutno nalazi na 10. mestu, koje poslednje vodi u plej-in.

Međutim, sve je još otvoreno, a mnogo toga će zavisiti od predstojećeg meča sa Olimpijakosom, koji će se odigrati pred grobarima u Areni.

 

Meč između Partizana i Olimpijakosa zakazan je za četvrtak, 28. marta, sa početkom od 20:30 časova. Ovaj susret nosi veliki značaj za obe ekipe, budući da bi pobeda mogla značajno da utiče na konačan plasman u daljem toku takmičenja. Situacija je napeta, a očekuje se da će navijači crno-belih ponovo do poslednjeg mesta ispuniti Arenu, kako bi pružili podršku svojim ljubimcima.

 

 

Ipak, Pirejci su se pred ovaj okršaj oglasili hitnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

- Sezona 2023/2024 je u punom jeku i Olimpijakos, koji je ispunio svoja dva od četiri cilja, nastaviće svoj pohod ka tome da navijačima pruži što više sjajnih momenata. Sve što je napisano o transferima, potpisima i dogovorima nije tačno - poruka je koja stoji na zvaničnom nalogu kluba iz Pireja.

Na taj način, crveno-beli su definitivno stavili i tačku na vesti koje su se nedavno pojavile, da je košarkaš Žalgirisa Kinan Evans postao novo pojačanje u pred narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading