EVROLIGA UVODI NOVINE! Željko Obradović PRVI ima REČ!

Autor:

Sport

24.03.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana biće specijalan gost novog serijala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

EVROLIGA UVODI NOVINE! Željko Obradović PRVI ima REČ!

Foto: Starsport

Uoči završnice ligaškog dela sezone u Evroligi, čelnici prestižnog takmičenja odlučili su da lansiraju novi program, koji će publici omogućiti uvid u razmišljanje trenera najelitnijeg klupskog ranga.

Premijerna epizoda ovog novog serijala biće emitovana u ponedeljak, 25. marta, a kao prvi gost će se pojaviti Željko Obradović, šef stručnog štaba Partizana, koji je istovremeno i najtrofejniji trener u istoriji Evrolige.

Partizan se trenutno nalazi na deobi desetog mesta, vodi borbu sa Valensijom, Efesom i Armanijem za poziciju koja vodi u plej-in fazu takmičenja. Do kraja ligaškog dela preostala su još tri kola, a pred crno-belima je veliki izazov da zadrže svoju poziciju.

 

 

Njihov raspored uključuje mečeve kod kuće protiv Valensije i Olimpijakosa, dok će gostovati u Berlinu ekipi Albe.

Očekuje se veoma uzbudljiva završnica, a izabranicima Željka Obradovića će biti potreban izuzetan napor, ali i poklapanje ostalih rezultata, kako bi se plasirali u plej-in fazu.

Ukoliko stignu do Top 8, crno-beli će igrati protiv Real Madrida, koji je već obezbedio prvo mesto na kraju ligaškog dela.

Podsetimo, Madriđani su u prošlom 31. kolu slavili u Areni protiv Partizana, zahvaljujući furioznoj seriji u poslednja dva minuta treće četvrtine. Najbolji pojedinac tog susreta Mario Hezonja izabran je za MVP prethodne runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading